11 maart 2021

Empties! Opgemaakt februari 2021

Opgemaakt

De lente is in aantocht, maar eerst toon ik jullie nog even mijn empties van in februari!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hey,

  Hoe tof ziet de douchefoam eruit <3 Leuk dat het spuitmondje eruit ziet zoals bij een bus slagroom. Dat moet een feestje zijn in de douche :D

  Ik gebruik ook een essence, nl. die van Estee Lauder. Ik zag hem ook al staan in de outlet en ze hebben hem soms in meerdere formaten. Gebruik jij jouw essence van SKII 's morgens én 's avonds?

  Ik gebruik een toner én daarna mijn essence. Jij gebruikt geen toner, hé?

  Doei ;) Saskia ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik mijn essence eigenlijk enkel 's morgens - uitzonderlijk 's avonds. En dan inderdaad zonder toner! Ik ben nu wel een toner aan het testen van Clarins :-)

   Verwijderen
 2. Vitis kende ik nog niet. Paradontax koop ik normaal ook altijd. Ik bestel de vitamine gummies op de website van Lucovitaal zelf. Ik heb al enkele keren de deo van Dove met komkommer gekocht. Is was aangenaam verrast hierdoor. De Nectar Thermique haarverzorging spreekt mij wel aan. Nog aanraders van Kérastase? Ik gebruik meestal Joyco, maar misschien ook eens iets anders proberen eh 😉 Afwisseling is misschien eens goed om mijn haar niet verzadigd te laten raken aan eenzelfde product. Hoe noemt het serum met hyaluron in? Je hebt weer goed je best gedaan met smeren 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meeste lijnen van Kérastase zijn allemaal goed bevallen, ze hebben milde shampoo enzo. Voor mij blijven vooral de pre-stylingproducten hangen, zoals die Nectar Thermique, die is heel goed voor mijn droge en statische punten. Ik wil nog wel hun nieuwe lijn voor blond haar proberen, maar dat is misschien niet direct iets voor jou :-)
   Dat serum is van PCA Skin, het Hyaluronic Acid Boosting Serum!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig