14 maart 2021

BECCA Shimmering Skin Perfectors mini: C Pop & Vanilla Quartz

BECCA Shimmering Skin Perfectors mini

Wie herinnert zich nog de hoogdagen van BECCA, toen geheel beautyland zot liep voor hun Shimmering Skin Perfectors? Voor mij is en blijft BECCA het merk dat de highlighters op de kaart heeft gezet, in het bijzonder met hun legendarische Champage Pop oftewel C Pop. Als liefhebber van glans vond ik het merk zeker nog wel relevant, het deed dan ook een beetje pijn te horen dat BECCA tegen september 2021 ophoudt te bestaan - ongetwijfeld een zakelijke beslissing van moederbedrijf Estée Lauder - maar dat geeft ons nog enkele maanden de tijd om deftig afscheid te nemen. 

Nu is dit niet meteen een 'nieuwe' review want ik blogde voorheen al over drie BECCA highlighters: Champagne Pop, Moonstone en Pearl. Na bijna zes jaar waren die echter aan vervanging toe - niet omdat ze volledig leeg waren, maar omdat de houdbaarheid van de poeders ruim werd overschreden. 

BECCA Shimmering Skin Perfectors mini

BECCA Shimmering Skin Perfectors mini

BECCA Shimmering Skin Perfectors mini
Swatches links: Vanilla Quartz - rechts: C Pop

Met het nieuws van BECCA's sluiting wist ik uiteraard wat mij te doen stond en kocht ik twee nieuwe mini's van de Shimmering Skin Perfector Pressed: C Pop (formerly known as Champagne Pop) en Vanilla Quartz. De mini's bevatten elk 2,4 gram en dat lijkt me een verantwoorde keuze - ik heb immers best wat highlighters in mijn collectie en ik wil liefst van al de bodem van alle make-up raken. 

Voor wie het nog niet doorhad: de Shimmering Skin Perfectors zijn all about the glow. Het fijngemalen, geperste poeder barst van de glans en brengt die naadloos en zonder grove glitter over op het gezicht. De textuur voelt aan als boter, maar is toch een poeder en geeft je in se een glow from within, maar dan op steroïden. De highlighter weet zich perfect en zonder veel moeite te blenden over jukbeenderen, in de binnenste ooghoek, onder de wenkbrauw en op de cupidoboog en geeft met een minimale inspanning toch een maximaal resultaat. Het kleinste beetje geeft een subtielere glow, maar liefhebbers kunnen gemakkelijk opbouwen tot een meer intens resultaat.

BECCA Shimmering Skin Perfectors mini: C Pop

BECCA Shimmering Skin Perfectors mini: C Pop

De kleur C Pop werd initieel gelanceerd onder de naam Champagne Pop, in samenwerking met YouTube persona Jaclyn Hill. De kleur had zoveel bijval, dat het jaren later nog steeds behoort tot het vaste assortiment - en terecht. C Pop is een flatterend zacht champagnegoud met een perzikroze glans - het bevat mogelijks ook een beetje magie, want deze kleur is nagenoeg universeel. C Pop voelt voor mij erg comfortabel: de glow is aanwezig, maar de mix van champagne, perzik en roze maakt het allemaal wat meer gesofisticeerd. Het feit dat C Pop het eerst product is dat ik in mijn virtuele winkelmandje smeet, wil wel wat zeggen - na al die jaren is de liefde nog steeds niet over. 

BECCA Shimmering Skin Perfectors mini: Vanilla Quartz

BECCA Shimmering Skin Perfectors mini: Vanilla Quartz

De kleur Vanilla Quartz is bij mijn weten enkel als mini te koop en is een vanillecrème met een goudroze parelglans. Op het eerste gezicht lijkt hij vooral erg wit en koel, maar de onderliggende parelglans brengt Vanilla Quartz tot leven. Kleurgewijs is hij ietsje koeler dan C Pop, wat zich op mijn wangen vertaalt naar een soort van intense helderheid - het lijkt wel alsof er een verhelderende spot op mijn gezicht staat!

Ik heb geprobeerd om met de weerkaatsing van het zonlicht de glow op mijn wangen vast te leggen. Voor wie eraan twijfel: na al die tijd is het nog steeds dikke liefde tussen de Shimmering Skin Perfectors en mijn huid. Met de mini's kom je al heel ver, dus die zou ik ook het meest aanraden, zeker als je van afwisseling houdt. Het loont overigens de moeite om goed rond te kijken voor je nu nog BECCA shopt. Ik had zelf een kortingscode bij Cult Beauty en daar bleek het assortiment ook het grootste. Het valt te verwachten dat de kortingen in de komende maanden nog wel oplopen over de verschillende sites heen. 

BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed - 2,4 g voor £ 16,00 bij Cult Beauty

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.

Share:

3 opmerkingen

 1. Hey Stamatia ;)

  Veel plezier met je nieuwe highlighters.

  Wat een mooie lippenstift (of lippenstiften) draag je hier. De kleur heeft precies iets paars in zich. Heel stijlvol en chique <3

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Extra highlighters, ik ben tevreden :D Ah, de lipstick komt ook nog langs op de blog :-)

   Verwijderen
 2. Wat een mooi totaal make-up plaatje! 😍 Beide highlighters zijn super mooi en passen beiden heel goed bij je! Ik ben nieuwsgierig welke lipstick je hier hebt gebruikt? 😉👌

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig