28 mei 2021

Weekly vlog: Ikea, Action & make-upcollectie opruimen

Weekly vlog

Ik ging voor twee dingen binnen bij de Ikea en kwam buiten met een volle kar - herkenbaar? :D Ik toon jullie mijn haul en ruim op een vrije dag mijn volledige make-upcollectie op.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Je hebt je make-upcollectie opgeruimd. Fijn dat je dat filmde. Zo kunnen we meekijken naar je stash en ons verlekkeren, want je hebt er wel enkele beauties tussenzitten. Goed gedeclutterd :)

  Ik zag op Instagram dat je in Maastricht was. Heb je er iets leuks gekocht? Misschien zag je er leuke beautyspulletjes ;)

  Een zonnig weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dat zelf ook altijd leuk om te kijken - en het gevoel dat je dan terug een collectie hebt die op orde is, is geweldig. Is ook het moment om dingen terug onder de aandacht te brengen en terug te gebruiken.

   Ja, we waren inderdaad in Maastricht! Chocolade gekocht in de Bijenkorf, en sokken :DD Geen beauty want ik heb een bestelling van Cult Beauty onderweg, dus ik had zeker niets nodig :D

   Fijn weeked! x

   Verwijderen
 2. Je zegt in het filmpje dat 'Bask' van Tom Ford in de outlet te koop is geweest en nu misschien nog. Waar heb jij hem zien liggen? In Maasmechelen Village of Roermond Outlet?

  In je comment hierboven staat dat je een bestelling van Cult Beauty verwacht. Misschien is je pakketje al binnen. Ik hoop dat je in een artikel of filmpje je spulletjes van Cult Beauty aan ons toont ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb heel wat van de Soleil-collecties in Maasmechelen Village gezien en Bask lag er op een gegeven moment ook tussen. Ik weet dat nog omdat ik er héél even aan gedacht heb om hem te kopen, tot ik besefte dat ik hem al had, hahaha.

   De Cult Beauty bestelling is hier twee dagen geleden toegekomen! Ik laat het zeker zien in een volgende vlog :-)

   Verwijderen
 3. Een serieuze blaar precies 🙈 Zal je nog even plezier aan hebben gehad denk ik zo 🤣 Kan je nog achter het bad geraken om te poetsen? Aan food en make-up zeker geen gebrek 😄 Waar gaat je make-up naartoe die je niet meer gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heeft echt een ganse week pijn gedaan en open gelegen :-(
   Maar nu is het gelukkig beter!
   Ja, achter het bad is geen probleem! Met de stofzuiger kan ik er langs de zijkant achter en voor te dweilen gebruiken we zo een ronde Vileda-mop en die past er ook achter :D
   Oude make-up gooi ik weg, maar wat nog echt goed is, gaat in een zak en die gaat vaak naar een vereniging waar armen het woord nemen, voor een weggeefplein. Soms heb ik het ook al eens naar het werk meegenomen en dan zet ik dat in de keuken en een uurtje of twee later is het allemaal weg :D Of als ik echt weet dat een vriendin iets kan gebruiken, houd ik het aan de kant.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig