7 juni 2021

Empties! Opgemaakt mei 2021

Empties

Het heeft lang geduurd, maar ein-de-lijk scheen de zon toen ik de empties van mei wilde inblikken. Kom maar op met die zomer én met de opgemaakte producten :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat zie je er leuk uit in het filmpje. Je oorbellen en je shirtje zijn tof. Je ooglook is heel mooi geworden en dat komt zeker ook door de glans op je oogleden. Zo'n ooglook met glans erin verwerkt vind ik persoonlijk heel goed bij je staan, want het licht je ogen op ;)

  Je hebt weer goed je best gedaan met het opmaken van producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik apprecieer een beetje glans op de oogleden, haha, dat geeft inderdaad wat meer lichtheid in de look. En als de zon schijnt, valt dat natuurlijk extra op :-)

   Verwijderen
 2. Ik ging naar de ICI Paris XL winkel voor de Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra oogcrème en kocht uiteindelijk uit dezelfde lijn de Multi-Glow oogcrème. Die zou nieuwer zijn. Ik ben alvast benieuwd. Ik ga er morgen mee starten. Ik kreeg wel een staaltje van de andere oogcrème mee en die beviel mij ook wel heel erg goed moet ik zeggen. Wie weet koop ik deze de volgende keer 😊 Ik ben heel erg benieuwd wat je ervaring is met het NuFace verjongingsapparaat. Interessant nieuwtje alleszins 😉

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig