6 juni 2021

Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra

Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra

In het afgelopen jaar mocht ik een aantal hele fijne oogverzorgingen ontdekken - als eerste het Verso Super Eye Serum, gevolgd door de Clarins Total Eye Lift en als derde deze Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra.

Het kleine paarse, metallic potje was alleszins een genot om te fotograferen, haha. De oogcrème behoort tot het Rénergie-gamma, dat al 25 jaar voor anti-ageing gaat. Dat zie je ook meteen aan de textuur en formule - Rénergie Yeux is een 'echte' crème die volop voor verzorging en versteviging gaat, maar dan op een zachte manier. Voor mij een reden om hem in mijn avondroutine in te passen, vanuit de gedachte dat onze huid 's nachts volop regenereert en deze oogverzorging daar optimaal in kadert, zodat ik 's morgens wat meer uitgerust aan de dag kan beginnen. Door de crèmige textuur kon ik ook wegkomen met het gebruik van een minimale hoeveelheid, waardoor ik hier nog best lang mee heb kunnen doen.

Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra

Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra

Rénergie Yeux is een multitasker en boekt resultaten op vlak van lijntjes, wallen en donkere kringen. Over die laatste kan ik helaas meespreken, want dat zit er bij mij genetisch ingebakken en verdwijnt jammer genoeg nooit spontaan. De juiste verzorging geeft wel een verbetering, dus daar ga ik voor! Rénergie Yeux bevat hyaluronzuur en cacaoboter - twee ingrediënten die toppers zijn wat betreft hydratatie en egaliseren van de droogtelijntjes en aangezien de crème goed intrekt, zie je op dat vlak een instant hydraterend resultaat. Cafeïne werkt in op wallen, donkere kringen en slinkt enige zwelling, dus geeft de oogcontouren een meer uitgeruste look. Tot slot vind je lijnzaadextract terug in alle producten van de Rénergie-lijn - dit ingrediënt wordt door Lancôme gebruikt voor z'n lifting en opbouwend effect: het heeft namelijk een positieve invloed op de stevigheid van de huidcellen en bijgevolg de (her)aanmaak van collageen. Dat toont natuurlijk meteen aan dat Rénergie Yeux een anti-ageingproduct is en over het algemeen gericht is op de +30/40'ers onder ons.

Ik vond deze Lancôme Rénergie Yeux een topper - ik weet echter dat niet iedereen nood heeft aan een oogcrème, dus dat zal volledig subjectief zijn en afhangen van de staat van jouw oogcontouren. Voor mij daarentegen is een oogverzorging al heel lang een vaste waarde, dus ben ik altijd in mijn nopjes als ik een fijn werkend product ontdek.

Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra - 15 ml voor € 62,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Mooie foto's :)

  Draag je de oorbellen die op de foto's te zien zijn vaak?

  Zelf gebruik ik momenteel de oogcrème van Clarins (Total Eye Lift). Deze van Lancôme lijkt me ook een goed product :)

  Doei ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet zo heel vaak! Vind ze wel nog altijd mooi, maar door de week steek ik vaak gemakkelijke knopjes in en in het weekend ga ik vaak voor mijn Christa Reniers oorbellen. Ze zijn een dupe van de Dior Tribal oorbellen, heb ze gekocht toen de hype vrij groot was maar ik wilde er niet. het Dior-prijskaartje aan uitgeven :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig