20 juli 2021

Weekly vlog: véél beauty & plantencentrum bezoeken

Weekly vlog

Ik heb heel wat nieuwe beauty om over te vertellen, dus daar begint deze vlog mee. En we gaan nog maar eens naar het plantencentrum, want dat doen we zo graag, lol.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik heb mijn Idôle parfum flesje nog niet open gemaakt, maar ik ben ook bang dat deze in de kortste tijd op de grond ligt 🤣 Toch ben ik nog steeds benieuwd naar de denim ooglook! 😜 Wat een super mooi luxueus setje van Bobbi Brown 😜 Hoe is die lipstick kleur t.o.v. die van Becca sorbet? De self tan druppels van Clarins vind ik een goede uitvinding. Is die French toast gevuld met iets? Kopen in solden en thuis komen met de nieuwe collectie. Hier ook altijd!🤣 Dat zal Timo leren om de kleinste pot te nemen voor mosselen 😜 Last gehad van het 2de vaccin? En tuurlijk een ijsje mag niet ontbreken 😋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Awel, ik vind het echt een verbetering dat ik deze gewoon rechtop in mijn kast kan zetten, naast de andere flesjes.
   Die denim look komt er zeker wel aan in de blogpost!
   De lipsticks van Becca hebben iets meer rozigheid in zich, vind ik. Maar voor de niet-liefhebber zal dat er allemaal hetzelfde uitzien :D
   Ja, die French toast is gevuld met mascarpone, dus extra lekker :D
   Nee, absoluut geen last gehad, buiten een beetje een stijve arm, maar dat was voorbij na een dag of drie. Had mij voorbereid op meer nevenwerkingen, maar dat viel dus enorm mee!

   Verwijderen
 2. Hoi :)

  Goede tip i.v.m. de producten van Bobbi Brown. Ik ben het highlighter duo (Pink Glow en Sunset Glow), de kwast en de lippenstift (Neutral Rose) die samen verkocht worden intussen ook gaan kopen in de outlet in Maasmechelen. Je maakte me waterachtig :P Ik ben blij dat ik de Pink Glow higlighter nu ook heb, want ik was er al langer benieuwd naar. Fijn dat we de spulletjes 'in actie' konden zien :) Wat een mooie kleur is Neutral Rose trouwens. Ik heb in de Cosmetics Company Store al wat pareltjes op de kop kunnen tikken dankzij jouw tips. Merciiii :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, super! Dat was echt een goed setje, dus ik wilde het graag in de vlog laten zien :D
   Pink Glow is echt een pareltje en eigenlijk krijg je in deze set nog een heel goed formaat. Geniet ervan!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig