26 juli 2021

Weekly vlog: zonnige terrasjestijd

Weekly vlog

Na de extreme waterellende brak de zon dan toch nog eens door en dat was meer dan welkom!

Zelf iets doen in het kader van de Belgische watersnoodramp? Er zijn tal van lokale acties, maar het Rode Kruis organiseert landelijk een actie waarbij je een gift kan storten of je als vrijwilliger kan aanmelden. Meer info lees je hier: https://www.rodekruis.be/helpenhelpt/


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. DE beste vlogs die ik volg :) ik kijk er steeds naar uit wanneer er weer een verschijnt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wauw, wรกt een mooi compliment! Ik steek er zelf graag mijn tijd in, maar om dan zo'n dingen te lezen... dat maakt mijn dag!

   Verwijderen
 2. Een perfect jasje voor op rokken en kleedjes. Ik ben fan! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฅฐ Lekker eten, drinken en zon, de perfecte mix om te chillen en te relaxen. Hopelijk nog veel meer van dat ๐Ÿ˜œ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik hoop dat ik hem nog eens uit de kast kan halen, tijd voor wat meer zon :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig