9 augustus 2021

Empties! Opgemaakt juli 2021

Opgemaakt

Halfweg het jaar - zot hoe snel het soms gaat! Ik blikte de empties van juli in - enjoy!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hihi, het is al een echte klassieker geworden in je opgemaakt filmpjes dat je regelmatig een Essie Fiji nagellakje opmaakt. You did it again :D

  Je houdt echt van een 'ingeboterd' lichaam, hé? Zelf houd ik niet van dat gevoel, enkel als het om mijn gezicht gaat vind ik dat gevoede en goed gehydrateerde gevoel wél fijn ;)

  Ik kocht enkele maanden geleden het masker van Clarins waarvan jij een staaltje kreeg. Ik heb het nog maar 1 keer gebruikt. Het potje heeft een leuk lila kleurtje. Fijn dat je er 3 keer mee kon doen en dat het je beviel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zo zou je het inderdaad kunnen noemen :D
   Wel, ik vind dat enkel oké als ik dat 's avonds kan doen, anders plakt dat zo aan mijn kleren. Maar met een pyjama is dat allemaal prima en dan kan de crème ook goed intrekken :-)
   Ik heb nog een ander masker van Clarins op het oog, iets met Depuffing. Daar toevallig al ervaring mee?

   Verwijderen
 2. Nee, met het 'Depuffing' masker van Clarins heb ik geen ervaring. Ik heb er ook nog nooit van gehoord, maar het klinkt wel interessant.

  Daag xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha, wel ja, ik hoop dat ik daar ook eens een staaltje van krijg :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig