21 september 2021

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Ik heb de laatste tijd een bronzer kick - en dat betekent dat je op dit moment een aantal nieuwe bronzers in mijn collectie kan spotten. Gelukkig zie ik ook effectief een evolutie in mijn bronzers en maak ik af en toe een exemplaar op, zodat ik mijn nieuwe aankopen kan rechtvaardigen onder het mom van "de collectie spijzen" :D

Deze grote gouden compact is de nieuwste Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer - een matte bronzer die je niet mag verwarren met haar meer iriserende Filmstar Bronze and Glow, overigens ook een aanrader! 

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

De Airbrush Bronzer werd uitgebracht in vier tinten: Fair, Medium, Tan en Deep - niet bijster veel, maar met voldoende onderscheid in de beschikbare kleuren. Ik twijfelde op basis van de online foto's erg tussen Fair en Medium en besloot daarom te wachten tot ik de kleuren eens in het echt kon swatchen. Fair is zeker wel een flatterende bronzer, maar ik ga in het kader van het eindeloze zomergevoel graag voor een sunkissed skin effect, dus werd het uiteindelijk het iets diepere en warmere Medium. 

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Met een naam als Airbrush Bronzer verwacht je natuurlijk superfijn gemalen, licht, luchtig poeder in combinatie met een flinke dosis pigment en dat krijg je hier ook wel. De matte finish krijgt daarmee een gebruiksvriendelijke twist, omdat het toch enigszins een blurring en egaliserend effect heeft, met dank aan de toevoeging van hyaluronzuur, mica en silica. De grote pan is een zaligheid om te gebruiken met mijn grote bronzerkwast en daarmee krijg je uiteraard ook een meer geblend all over bronze resultaat. Ga je voor een kleinere kwast, dan kan je iets gerichter contouren en sculpteren. 

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

Minstens even mooi is de verpakking zelf want hiermee gaat Charlotte Tilbury terug naar haar luxueuze Hollywood roots en is het al goud en bling wat de klok slaat. Persoonlijk kan ik dit erg smaken - het is gewoon fijn om producten te gebruiken die mooi zijn in al hun aspecten en dat levert me elke keer weer een beetje plezier op als ik hem uit mijn make-uplade haal. De grote spiegel binnenin maakt het meteen een handig accessoire voor wie graag on the go make-up aanbrengt. Al zit er ook een ecologisch aspect aan: de Airbrush Bronzer is namelijk hervulbaar! Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee, want de refills zijn een stukje goedkoper, wat met een luxemerk als Charlotte Tilbury altijd mooi meegenomen is. 

Voor mijn look gebruikte ik een grote bronzerkwast van Tom Ford, hiermee werkt de bronzer heel goed voor dat sunkissed effect: ik werk ik een soort van 3 of E en plaats de meeste bronzer onder mijn jukbeenderen, maar blend ook uit naar boven, richting de slapen en het voorhoofd en naar beneden, onder de kaaklijn. Zo krijg je een meer all over bronzereffect dat wat zachter is, maar nog steeds aanwezig. Het poeder laat zich met gemak plaatsen en blenden en kan je ook opbouwen voor een intenser resultaat. De Airbrush Bronzer neemt in vergelijking met mijn andere bronzers redelijk wat plaats in, maar met zijn 16 gram is het letterlijk een zwaargewicht in mijn collectie - eentje die zijn plaats al snel heeft verdiend!

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer - 16 g voor € 50,00 (€ 36,00 voor de refill)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Hoi :)

  Je zegt dat we momenteel een aantal nieuwe bronzers in je collectie kunnen spotten. Welke heb je nog gekocht naast deze van Charlotte Tilbury?

  De gouden verpakking heeft iets 'klassieks' ofzo, maar wel op een goede manier. Het doet me denken aan make-up 'van vroeger toen ik nog klein was'. De strepen op de compact maken het helemaal af. Echt heel mooi en stijlvol :)

  Ik begrijp heel goed dat je een mooie verpakking erg kan smaken. Die moet mij, naast het product zelf, ook altijd aanspreken... anders gaat de koop niet door, hihi ;) Laat ons zeggen dat ik voor het 'totaalpakket' ga :)

  De bronzerkwast van Tom Ford staat ook op mijn wishlist. Hopelijk spot ik hem ooit in de outlet, zoals ik ook al deed met o.a. de blushkwast van dat merk.

  Dat dit pareltje je vaak mag helpen om een sunkissed skin effect te bekomen <3

  Byebye xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een tijdje terug kocht ik een nieuwe Anastasia bronzer (die ik daarvoor had opgemaakt), dan deze van Charlotte Tilbury en laatst in Amsterdam ook die van Gucci!

   Het is inderdaad heel erg old Hollywood glamour geïnspireerd, maar dat vind ik bij haar merk wel mooi. Dat totaalpakket is een winnaar :-)

   Als je die bronzerkwast in de outlet spot, zeker doen, het is een aanrader!

   Verwijderen
 2. Mooie bronzer. Ook fijn is dat je deze kan opbouwen. Ik zou voor de verpakking alleen al willen kopen 😊 Daar ga je wel een tijdje mee toekomen denk ik zo 😜😘

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig