17 september 2021

Weekly vlog: laatste week verlof & bouwrestjes opruimen

Weekly vlog

Onze laatste week verlof, wat vliegt de tijd! We doen nog leuke uitstapjes naar Maastricht, Leuven en het Doorkijkkerkje in Borgloon, maar zeulen ook heel wat bouwmaterialen uit onze kelder. Een hels werkje, maar mét resultaat!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Hoi :)

  Mmm... Kinderchocolade :P

  Ik ga de lippenstift 'Spanish Pink' van Tom Ford in mijn achterhoofd houden. Misschien vind ik hem ooit in de outlet.

  Je Dior oogschaduwpaletje is mooi. Ik stond eergisteren in de parfumerie voor het Dior schap en ik vond al hun paletjes zo mooi. Ik kocht er een highlighter uit de nieuwe collectie, nl. de Forever Couture Luminizer in de kleur '02 Pink Glow'. Ik vind die lichte 'lederen' verpakking met het logo erop zo tof. Je kent de verpakking misschien wel ;) Ik kon niet weerstaan...

  Ben je tevreden over het nagellakje Tra-la-la? Lakt hij fijn? Ik zag dat je er een Dior topcoat over ging doen en dus niet je gebruikelijke Seche Vite.

  Je eet graag vlees, hé? Een échte carnivoor. Vegetariër zal je wel nooit worden :P

  Heb je beautyspulletjes gekocht in De Bijenkorf?

  Oeh, die Macarons...

  Lol, ik vond het grappig hoe je zei dat het bijna tijd was voor de maïs :D

  Timo met zijn lange benen neemt 2 treden tegelijk :D En jij maar sukkelen :)

  Een aanhangwagen is echt handig. Wij zouden hem niet kunnen missen ;)

  Fijne dag xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alles van Kinder blijft toch goed, ook als volwassene :D
   Ja, ik heb Spanish Pink ooit eens gespot in de outlet, dus dan moet je er zeker voor gaan!
   Oh, ik weet exact welke highlighter je bedoelt, die verpakking was mij ook al opgevallen ;-)
   Ja, die Dior nagellak is fijn! Wel iets transparanter dan Essie en een hintje warmer, maar zeker gelijkaardig. Ik had die Dior top coat erbij gekocht en ik heb de indruk dat ze goed samenwerken. Als ik Seche Vite over Dior doe gaat dat, maar soms krijg ik wat last van shrinkage, dat zo de randjes aan de tip van de nagellak wat lijken de krimpen na de droogtijd?
   We eten enkele keren per week veggie, maar ik denk dat niet dat ik volledig vegetariër zal worden, nee :-)
   In de Bijenkorf in Maastricht kocht ik geen beauty, was wel fijn om eens aan die counter van Charlotte Tilbury te kunnen staan :-)
   We hebben niet vaak een aanhangwagen nodig dus hebben we dat niet, maar op zo een moment is dat echt een lifesaver. Maar goed, we hebben het uiteindelijk zo ook kunnen doen, alleen een paar keer extra heen en weer moeten rijden, haha.

   Verwijderen
  2. Jaaa, met Seche Vite krijg ik ook altijd last van shrinkage na de droogtijd. Ik krijg met die topcoat dus nooit een mooi resultaat en ermee lakken is ook al een fiasco en ik heb nochtans al vanalles geprobeerd. Ik weet niet wat ik mis doe, maar Seche Vite is voor mij om zovele redenen een fail. Ik wou dat ik er zo goed mee kon lakken als jij ;) Gelukkig werkt Insta-Dri van Sally Hansen goed en is hij gewoon te koop bij Kruidvat.

   Ik wens je een verkwikkende zondag :) xx

   Verwijderen
  3. Awel, Seche Vite over Essie geeft mij dus geen shrinkage, maar Seche Vite over Dior wel :D Vreemd!

   Verwijderen
 2. Een leuke lange vlog! Aah de lipsticks Spanish Pink en Pink Dusk van TF heb ik ook gekocht enkele maanden geleden. Duur, maar de kwaliteit is top en ze hebben een hele fijne creamy formule :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! De kwaliteit is inderdaad top, daarmee dat ik ze ook maar blijf kopen - en ook effectief helemaal opgebruik. En hele mooie kleurtjes!

   Verwijderen
  2. Misschien ken je deze kleurtjes al, maar 'Indian Rose' en 'Casablanca' (uit dezelfde collectie) zijn ook erg mooi. Ietsje donkerder dan de andere 2, maar zeer draagbaar! :-)

   Verwijderen
  3. Indian Rose heb ik wel al eens gespot, maar Casablanca moet ik dan zeker nog even zoeken!

   Verwijderen
 3. Hai,
  Leuke vlog weer! Wij hebben ook zonnepanelen en warmtepomp, maar hier in Nederland is het fiscaal even anders. Het aanschaffen van zonnepanelen is wel even een kostenpost, maar je haalt je energiekosten er echt wel uit! De zonnepanelen worden wel steeds beter. We betalen per jaar aan energiekosten 300 euro. We zijn totaal van het gas af. Als je de panelen kunt aanschaffen, zou ik zeggen doen! De gasprijzen schieten hier in NL omhoog, omdat het gas steeds schaarser wordt. Dat zal in België straks niet anders zijn. Het is een overweging waard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dankjewel voor de reactie over de zonnepanelen! Het zou voor ons inderdaad een investering zijn, maar we merken hier ook de enorme stijging van de energieprijzen. En daarom waren we ook wel geneigd het te doen, zeker rekening houdend met het feit dat we in de toekomst misschien meer en meer elektrisch zullen rijden enzo.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig