Empties

Ik blikte de opgemaakte producten van augustus in!Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.

3 reactie(s):

 1. Een nieuw topje of jurkje aan? De volgende keer ga ik die Listerine whitening ook eens uitproberen. Ik vermoed dat ik in de ochtend die Erborian Red Pepper ook wel goed kan gebruiken 🥱😜 De staaltjes van It Cosmetics en Fresh Rose komen zeker van het buitenland? 😔🤨 Toch weer nieuwe dingen gezien 👍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's inderdaad een jurkje dat ik van de zomer kocht in Roermond (ik liet het ook al zien in de shoplog).
   Haha, die Erborian Red Pepper is in de ochtend best fijn, ideaal voor wat verfrissing. Ik ben tegenwoordig zo puffy 's morgens, dus dat hielp wel.
   Ja, die kleine staaltjes of travel sizes zijn meestal nog van mijn Cult Beauty bestellingen!

   Verwijderen
 2. Hoi :)

  Heel benieuwd naar de nieuwe lavabo die jullie binnenkort krijgen.

  Ik ben die kwastenspray ook gaan kopen bij DI.

  Voor je op reis vertrok kocht je oogmaskertjes van Estée Lauder in de outlet. Heb je die opgemaakt in Rome?

  Ik had ook ooit beautyproducten met een overdreven 'biologische' geur. Ik deed de producten open, rook eraan en gooide ze meteen weg. Poeh, niets voor mij :)

  Lol, ik vind de 'bommake's rozengeur' soms nog best ok. Als ik dat ruik, krijg ik zo'n 'gezellig' en 'behaaglijk' gevoel. Het doet me aan vroeger en aan mijn oma's denken :) Ik ruik zelfs graag de geur van Elnett haarlak, maar ik besef dat ik zowat de enige zal zijn :D

  Ik heb het kleimasker van Origins ook. Zelfde verpakking, zelfde formaat.

  Jammer van de lippenstift van Tom Ford.

  Zelf heb ik meerdere varianten van de l'Occitane handcrème. Die uit de amandellijn is mijn laatste nieuwe aanwinst. Ik kocht die omdat ik de amandelscrub uit die glazen pot zo lekker vind ruiken :P

  Bye xx

  BeantwoordenVerwijderen