5 september 2021

Weekly vlog: terug uit Rome & Italian party

Weekly vlog

We zijn in deze vlog net terug uit Rome, maar hebben nog verlof, dus vandaar deze volle vlog :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat bijzonder dat er een groot boeket bloemen aan je deur werd afgeleverd. Je verwacht je daar niet aan, hé?

  Lol, je reactie toen je die grote zak met kaas in de winkel zag liggen :D

  Grappig dat je er de nadruk op legde dat die ene winkel in Houthalen-OOST ligt en niet 'gewoon' in Houthalen. Het is me al vaker opgevallen dat inwoners van Houthalen-oost fier zeggen dat ze in Houthalen-OOST wonen. Leuk dat ze oost er specifiek bij vermelden :) Ik denk dat jij ooit zei dat je van daar afkomstig bent. Tof dat je er soms nog gaat eten bij de Griekse gemeenschap ;)

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat was een hele fijne verrassing! En ze zijn twee weken mooi gebleven, dus lang van kunnen genieten.

   Haha, de kaasliefhebber in mij was heel blij. Jammer genoeg niet echt ideaal om als particulier thuis te hebben, we zouden daar niet snel genoeg doorheen gaan, dus ik moet het bij kleine zakjes parmezaan houden :D

   Ah ja, maar ik ben inderdaad van Houthalen, vandaar dat ik wel concreet zeg wanneer iets in Houthalen, Houthalen-Oost of Helchteren is. Dan weet je meteen waar je moet zijn :-)

   Verwijderen
 2. De weekly vlog was alweer goed gevuld met voedsel en drank :D Een culinair genoen ;) Goede tip van die Dreft. Is wel super handig zo een Braun chopper voor ajuinen te snijden. Dat was nogal een ferm boeket bloemen. Pretty! De tafel was ook heel mooi gedekt. Heel leuke en mooie servetten ook. I like it!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt, hoeveel vetplekken ik al uit mijn kleren gekregen heb... good old Dreft! :D
   Ik kan gewoon geen ajuin snijden anders! Ik moet nog eens de truc met het kommetje water proberen, naar het schijnt moet je dat ernaast zetten en dan moet je zelf niet wenen...

   Verwijderen
 3. Leuke vlog weer! Zeker de tips die je geeft over restaurants en het eten vinden wij leuk! Zeker als we bv een weekend in Antwerpen of in Hasselt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig