10 oktober 2021

Weekly vlog: badkamerrenovatie!


Aaah, na een jaar voorbereiding was het ein-de-lijk zover: onze badkamer kreeg een upgrade! Ik toon jullie de werken, het resultaat én het organiseren van de badkamerlades - mijn favoriete onderdeel, hèhè. En als extraatje nog een kleine Primark-haul :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Marmer is inderdaad zo prachtig maar jammer genoeg delicater. Kan deze steen bijvoorbeeld tegen aceton of producten met zuren in of alcohol als je smoddert? Allez, ik hoop van niet, maar ik vroeg het mij af. Amai, jij hebt precies je kasten wel goed opgeruimd. Zelfs 2 extra vrije lades in je dressing 👍 Heb je veel moeten weggeven of weggooien of gewoon verplaatst naar de badkamer? 😂 Het resultaat is wel super mooi geworden en heel erg luxueus 👌 Heb je nog nieuws over de spiegel? Wat ik mij afvroeg was of jullie bureelkasten op maat gemaakt zijn of zo zijn gekocht? Wel heel leuk van Clarins dat je op voorhand je kleuren kon doorgeven 👍 En de foundation was blijkbaar ook nog eens een schot in de roos. Het resultaat is inderdaad 'pretty'. Bij Primark hadden ze precies erg mooie onderbroeken. Ook dat kleedje. Ik was echt verbaasd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, we moeten sowieso een beetje opletten, maar bon, het is een badkamer dus we gaan hem ook gewoon gebruiken.
   Ik heb de handdoeken verplaatst naar de badkamer en zo kwamen er twee lades in de dressing vrij. Die zijn voorlopig nog altijd leeg, maar dat zal wel niet lang duren, haha.
   Die kasten in het bureel zijn op maat, we wilden ze heel hoog dus dat kan je niet altijd vinden in het kant en klare segment.
   Ik was even verbaasd als jij! Het is dat het kleedje op de paspop hing, anders had ik het niet gezien.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig