18 november 2021

Weekly vlog: 50's diner & kerstinspiratie

Weekly vlog

We eten in een 50's diner, doen inspiratie op voor de kerstversiering en gaan ook nog eens een rondje shoppen in Roermond.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Bedankt voor de tip i.v.m. de Dyson. Hij werkt yeaaaah! 🙌 Bij ons komen ze vrijdag langs i.v.m. een thuisbatterij voor zonnepanelen. Krijg je momenteel nog € 250 per kWh terug van de Vlaamse overheid en met een maximum tot € 3.200 per aansluiting? Heb je de full volume extra mousse al gebruikt? Niet te vlug vettig haar? Ik ben alvast benieuwd 😉 Die eclairs waren echt wel leuk versierd. Net zoals jij moest ik ook lachen met je haar 😃 De koffie en het gebak zagen er weer heerlijk uit bij Coffee Café. Super mooi precies daar bij Robbi 👌 Persoonlijk zou ik gedroogde bloemen doen. Is meer hedendaags. Mooie vaas trouwens. En deze keer niet naar huis gegaan met shoes 😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, super! Ik heb het zelf ook moeten uitzoeken want ik wist eerst niet wat er scheelde, maar je moet dus op regelmatige basis die filter uitspoelen en eens laten drogen. Blijft daar toch redelijk wat in hangen :D
   Je krijgt inderdaad een premie voor die batterij, maar de juiste bedragen ken ik niet vanbuiten. Het is wel even opletten met die aanvraag, vond het toch niet simpel met alles wat je moet invullen.
   De mousse heb ik al een paar keer gebruikt, géén vettig of crunchy haar van gekregen! Dus best een goede aankoop, blij mee.
   Ik ben nog altijd niet geweest voor die bloemen in de badkamer, misschien later vandaag :-)
   Nee, geen schoenen voor mij deze keer, ik was ook teleurgesteld ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig