21 november 2021

24 uur in Londen!

Vlog Londen

24 uur in Londen, dat is heel veel proberen proppen op één dag :-) We moesten er twee jaar op wachten, maar nu was het eindelijk zover!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Een heerlijke voetmassage heb je nodig na zo'n dag keihard shoppen ;-)
  Wat een heerlijke vlog om naar te kijken, ik heb mee genoten! Londen is zo leuk! Super leuk dat jullie hebben genoten en wat heb je een mooie kleding geshopt!...OH ik wou dat ik daar nu kon zijn, heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Ik had gelukkig wel een verfrissende voetencrème mee :D
   Ik was zo blij om nog eens in Londen te zijn, dus ik ben blij dat het allemaal mooi in de vlog zat. Hopelijk kan je er snel eens heen!

   Verwijderen
 2. Hoi :)

  Kocht je ook beautyspulletjes in Londen?

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Harrods kocht ik een lipstick en lippotlood bij de stand van Charlotte Tilbury, maar die toon ik in de volgende vlog :-) Maar dat is het, ik heb mij heel erg netjes gehouden, al zeg ik het zelf :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig