27 november 2021

Weekly vlog: beauty chats & (Britse) boodschappen

Weekly vlog

Twee beautybabbels in deze vlog én mijn gewone en Britse boodschappen! 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Het oogschaduwpalette met de 'hartjesverpakking' is echt wat je noemt een 'bulky' palette :D

  Zelf kocht ik vandaag ook een product dat in een hartjesverpakking zit, nl. een highlighter van Too Faced. Ik kocht hem in de Estée Lauder Outlet in Maasmechelen, waar ze nu dus ook Too Faced verkopen. Ik zag trouwens dat er veel spulletjes van Tom Ford in het 'soldenhoekje' lagen. Dat is volgens mij de eerste keer en die tip wou ik even delen :) Zelf liep ik er buiten met 2 highlighters van Too Faced en 3 lipproducten van Tom Ford.

  Prettige dag xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad geen compact palet, hahaha! Maar ja, het past volledig binnen de Emily in Paris styling, en ik vind het ook gewoon tof vormgegeven.
   Ooh, ja - ik volg de Estée Lauder outlet op Instagram en had die highlighter van Too Faced ook zien passeren. Zo mooi! Hmm, een Tom Ford soldenhoekje, dat is misschien wel iets voor mij ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig