29 november 2021

Natasha Denona Mini Zendo Palette

Natasha Denona Mini Zendo Palette

De aantrekkingskracht van het Natasha Denona Mini Zendo Palette zit hem wat mij betreft in de kleuren, meerbepaald de combinatie van kleuren. Mijn inner bling queen werd aangetrokken door de texturen en de de glanzende oogschaduwkleur in het midden en wel... toen ging dit palette afgelopen zomer vanuit Italië mee naar huis, lol.

Natasha Denona is een krak in het combineren van kleuren en dat zie ik ook terug in het Mini Zendo Palette: op het eerste gezicht heeft het een erg warm kleurenpalet, maar dan is er toch die interessante twist die ook de meer neutrale en koele kleurenliefhebber doet zwichten. Mini Zendo vertaalt in essentie de mogelijkheid van een mix van tegenpolen - iets dat misschien niet altijd evident lijkt, maar in dit kleine palet toch werkelijkheid wordt.

Het miniformaat is voor mij ideaal, omdat ik zelf niet meteen nood heb aan hele grote warme kleurenpaletten, maar toch eens graag experimenteer met wat buiten mijn comfortzone ligt. En natuurlijk werkt het compacte formaat absoluut in het voordeel van een trip of weekend buitenshuis.

Natasha Denona Mini Zendo Palette

Natasha Denona Mini Zendo Palette

Natasha Denona Mini Zendo Palette

De vijf kleuren van links naar rechts: Stark (donkerbordeaux met een koelere ondertoon, bevat shimmer), Bare (pastelroze, maar op mijn huid wordt de ondertoon wat warmer en meer oranje, matte finish), Stripped (een soort van warm maar ook koel zilvergroen, bevat shimmer), Dazz (medium koraal met een gouden shift, bevat shimmer) en Uncovered (getemperd koraal, matte finish).

Natasha Denona Mini Zendo Palette

Natasha Denona Mini Zendo Palette

De kwaliteit van de kleuren is top: pigmentatie is overduidelijk aanwezig, de kleuren pakken waarheidsgetrouw op mijn oogleden, laten zich moeiteloos blenden en blijven heel goed zitten. Als je de metallic kleuren helemaal wilt laten shinen, kan je ze aanbrengen met een natte oogschaduwkwast of met de tip van je vinger, maar hierboven in de swatches en in mijn look zijn alle kleuren droog en met kwasten aangebracht.

Ik heb alle kleuren van het palet gebruikt en was in the mood voor een smokey look. Nadat ik mijn eyeliner aanbracht, ben ik er nog eens over gegaan met Stark, om de eyeliner een beetje te verzachten, en bracht ik een extra laagje Stripped aan op het ooglid. Eigenlijk had ik daar mijn kwast nat moeten maken, dan zou die kleur nog meer uitgesproken zijn - maar dat is dus voor een volgende keer! De inbreng van de koelere kleuren geven de look in zijn geheel wat meer balans, zodat ik de warmere kleuren uit het palet toch aankan. Het zijn zeker niet mijn standaard of veilige kleurtjes, maar om wat meer te experimenteren is zo'n mini palet helemaal perfect!

Natasha Denona Mini Zendo Palette - 4 g voor € 25,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig