23 november 2021

Laneige Lip Sleeping Mask

Laneige Lip Sleeping Mask

Lipverzorging komt misschien wat meer in the picture tijdens de koudere maanden, maar ten huize BeautyLoves is het een all year round essential! Ik gebruik al jaren de potjes van Rosebud Salve, maar in de Romeinse Sephora kocht ik dit vrolijke exemplaar van Laneige - tijd voor een review!

Het Laneige Lip Sleeping Mask is geen newbie: het won al de Allure Best of Beauty award en krijgt online veel liefde. Ik koch dit potje vol goodness dan ook in goed vertrouwen, haha. 

Laneige Lip Sleeping Mask

Het Lip Sleeping Mask is een beetje meer dan een gewone lipbalsem: het is een leave-on lipmasker dat gedurende de nacht een pak hydratatie en antioxidanten voorziet. Enerzijds bevat het een Moisture Wrap Technology: dit vormt een vochtinbrengende, beschermende film om de lippen en geeft gedurende acht uur geleidelijk aan hydratatie af, maar houdt ook vocht en actieve ingrediënten vast. Anderzijds bevat het een Berry Mix Complex: een blend van frambozen, aardbeien, cranberries, gojibessen en blauwbessen, die rijk is aan antioxidanten en vitamine C en de lippen verzacht en droge velletjes doet verdwijnen. 

De textuur is zeer aangenaam: de dikke gel kan je uit het potje scoopen met het bijgeleverde siliconen spateltje en aanbrengen. Het masker hecht zich heel goed aan de lippen - echt plakkerig zou ik het niet noemen, maar er is wel een zekere houdbaarheid die maakt dat de verzorging langdurig kan werken. Persoonlijk vind ik dit erg aangenaam en comfortabel aanvoelen, wat maakt dat ik het 's avonds al met plezier aanbreng, om dan een hele avond en nacht te laten werken, met effectief superzachte lippen als resultaat!

Laneige Lip Sleeping Mask

Er zijn verschillende geurtjes en kleurtjes van het Lip Sleeping Mask, maar ik ging voor Grapefruit. Zowel het potje als de inhoud kleuren vrolijk lichtroze en de frisse fruitige geur van pompelmoes komt je tegemoet. Kleurgewijs blijkt deze op de lippen vrij transparant, maar dat vind ik niet erg aangezien het masker volop voor de verzorging gaat - en niet zozeer dienst doet als glossy lipmake-up. Met een inhoud van 20 gram is dit een deftig formaat, waar je ook best lang mee kan doen. Toppertje!

Laneige Lip Sleeping Mask - 20 g voor ongeveer € 20,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Oeh, dit kende ik niet! Ben ik nu wel heel erg benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een fijn product! En zoveel andere kleurtjes en geurtjes, dus je kan nog kiezen :D

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig