23 december 2021

Weekly vlog: mijn eigen kerstkrans maken!

Weekly vlog

Ik waag mij in deze vlog aan mijn eigen kerstkrans - een projectje waar ik mezelf in wilde uitdagen dit jaar, en dat is nog vrij goed gelukt!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Wat een leuk en origineel creatief idee van Timo om zelf kerstkaarten te ontwerpen. Ze zijn prachtig geworden 👌 Ook jouw krans is echt super geslaagd. En dat voor de eerste keer. Je mag trots zijn op jezelf. Wat jammer van de houdbaarheid van de foundation. En al helemaal niet als de prijs ook nog zo hoog is. Heb je toch even een groot gelukje gehad met je camera 🙈 Gelukkig maar, want het had erger kunnen zijn. Precies een leuk plekje bij Uw Zuster 😊 Ik ben er nog nooit geweest. Er is precies altijd nog wel iets om te ontdekken in Hasselt 😜

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geef de complimenten zeker door :-)
   Ik ben erg blij met mijn krans, ik wilde vooral iets dat ik kon hergebruiken, dus dat is zeker en vast gelukt!
   Echt, camera heeft gelukkig een stevige behuizing, anders kon ik nog op zoek naar een nieuwe! Maar we hebben dus niets gezien of gehoord, ik vraag me echt af wat Tigra precies heeft gedaan om dat op de grond te krijgen.
   Veel toffe adresjes in Hasselt, dat is zeker! En ik heb er ook nog heel wat te gaan :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig