20 januari 2022

Victoria Beckham Beauty Posh Lipstick in Pout

Victoria Beckham Beauty Posh Lipstick in Pout

Na enkele eerdere samenwerkingen met Estée Lauder en Augustinus Bader, was het slechts een kwestie van tijd voor Victoria Beckham haar eigen beautylijn zou oprichten.

Voor wie eraan zou twijfelen: Victoria Beckham Beauty gaat volop voor luxe, naadloos vertaald naar een superchic look en feel. De verpakkingen zijn stevig, mooi uitgelijnd en vervaardigd in een soort van gevlamd tortoise, wat intussen de kenmerkende huisstijl van de beautylijn lijkt te zijn geworden. Een look om u tegen te zeggen en dat mag natuurlijk wel voor dit prijskaartje. 

Met een knipoog naar het verleden - Spice Girls, iemand? - bracht VB Beauty ook een lijn Posh Lipsticks op de markt. Mijn lipstickminnend hart kon dan ook het geluk niet op toen bleek dat er een exemplaar in de Cult Beauty Advent Calendar zat - hoera!

Victoria Beckham Beauty Posh Lipstick in Pout
Victoria Beckham Beauty Posh Lipstick in Pout

En het moet gezegd: de Victoria Beckham Beauty Posh Lipstick in de kleur Pout is een pareltje - alleen al de superdunne, strakke huls met fijne 'klik' van de dop doet plezier. Het ontwerp werd niet lukraak gekozen, maar werd specifiek afgestemd op de zachte, crèmige formule van de Posh Lipsticks, die een ruggensteuntje kan gebruiken. De lipsticks zitten namelijk tjokvol oliën (rozenbottel-, kokos- en avocado-olie), botanische wassen (rozen-, candelilla-, carnauba- en zonnebloemwas) en plantaardige extracten (granaatappel- en jojobacomplex) die de lippen verzorgen, hydrateren en een mooie glans bezorgen.

Victoria Beckham Beauty Posh Lipstick in Pout

Dit levert een decadente, hemelse formule op: romig, luxueus, voedend en met een mooie gezonde finish. De lipstick voelt erg aangenaam op de lippen en - niet onbelangrijk - ook de pigmentatie is zeer degelijk. Je zou verwachten dat de boterige formule misschien eerder naar een lipbalsem zou neigen, maar dit is een volwaardige lipstick die meteen van de eerste swipe kleur op de lippen legt. Pout is een frisse, roze lipstick met een hintje koraal - gemakkelijk om te dragen en mijn favoriete kleur uit de hele Posh Lipstick line-up!

Ik moet toegeven: VB Beauty heeft de hoge verwachtingen ingelost - en daar ben ik blij om. De lipstick heeft een top notch formule die pigmentatie en verzorging moeiteloos combineert voor het beste resultaat. De finish is een beetje creamy-glossy, met een gezond glansje en ook de applicatie gaat als een speer, want de dunne vorm van de lipstick leent zich nu eenmaal tot snel en effectief aanbrengen. De keerzijde van de medaille: ik ben nu natuurlijk ook benieuwd naar haar andere beautyproducten, en dat wordt een kostelijke affaire, lol. Duidelijk wishlistmateriaal voor speciale gelegenheden!

Victoria Beckham Beauty Posh Lipstick - 2 g voor € 39,42 via Cult Beauty

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

  1. Hoi Stamatia :)

    Veel plezier met deze lipstick.

    Vind jij de lipsticks van House of Sillage er ook zo leuk uitzien? Die 'strikjesverpakkingen' zijn zo tof <3

    Saskia xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Saskia!
      Ik ken de verpakkingen van House of Sillage inderdaad! Ze zijn erg schattig, maar tegelijk lijkt het me zo onpraktisch om ze te gebruiken - niet iets dat je zomaar even in de handtas smijt :D

      Verwijderen
  2. Ik was zó blij toen ik deze in de advent kalender vond! Dit is zo'n nuance in kleur waar ik al jaren naar zocht, echt heel blij mee.
    Ik heb ook één van haar kajal liners en deze is in record tempo opgebruikt. Gekocht in haar winkel in Londen trouwens, maakt de ervaring nog wat leuker! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wacht, ze heeft een eigen winkel in Londen? Oh, waarom wist ik dit niet in november! Misschien niet zo erg, anders was ik met meer naar huis gekomen, haha!

      Verwijderen
  3. Gaat Charlotte Tilbury nu in de toekomst verstoten worden door VB? 😊

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik denk het niet! Het is een heel ander soort luxe, vind ik en ik heb ruimte voor ze allebei :D

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig