22 januari 2022

Weekly vlog: wat ik eet, ontploft ei & lichaamsbehandeling

Weekly vlog

Ik kreeg het verzoek om nog eens een 'what I eat' op te nemen, dus dat werd de inspiratie voor deze weekly vlog - al gaat er wel eens iets mis, haha! Mijn motto voor 2022 is om te investeren in mezelf, dus begin ik binnenkort ook met een lichaamsbehandeling om terug wat fitter te worden.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik kwam vorig jarig op een punt dat ik totaal niet meer tevreden was met mijn figuur. Gelukkig ben ik intussen 10 kg lichter en fitter. Alhoewel de feestdagen toch een beetje roet in het eten hebben gegooid, wil ik in 2022 toch verder werken aan een fitter lichaam. Want voor mij heeft dat ook invloed op mijn mentaal welzijn. Van waar heb jij je strijkplankhoes? Ik ben ook op zoek naar een nieuwe. Oh nee, heb je de honingpot laten vallen? 🤣 En dat plakt zo vreselijk 🙈 Waarschijnlijk even mee bezig geweest om alles op te kuisen? 🤣 Allez, alweer een extra karwei bij, nl. filters kuisen 😊 Nu kuis ik de filter van mijn stofzuiger ook regelmatig. En jawel hij doet het nog steeds gelukkig! Die frietjes zullen wel heel erg gesmaakt hebben na 1 week gezond eten 😉👍 Leuke vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een gezonde geest in een gezond lichaam, zeker? Dat hangt wel wat samen, dus goed dat je dat terug in balans krijgt.
   Er zat gelukkig niet te veel honing meer in! Maar inderdaad, een grote plakboel en dan dat glas dat overal naartoe gesprongen was... zo een dingen komen altijd op het verkeerde moment, haha.
   Ja, echt, mijn to do lijst voor het huishouden is weer wat langer geworden... maar ja, als ik wil dat de machines blijven werken, zal het toch moeten. Volwassen leven, heet dat dan... :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig