8 februari 2022

InstaLoves: januari 2022


De eerste outfit of the day van 2022! Ik ging voor hetzelfde jurkje als mijn verjaardag, maar matchte er andere hakken onder. De jurk heeft plisséetjes (uiteraard), is van Self-Portrait en is al ettelijke jaren oud - ik heb er indertijd half Londen voor afgelopen, maar hij was overal uitverkocht. Blijkbaar was hij gebruikt in een film over Harry en Meghan, en bijgevolg erg gewild. Gelukkig kon ik hem nadien nog online bestellen! De hakken zijn van het Belgische Morobé, alweer ettelijke jaren oud en scoorde ik tijdens de solden. De leuke mix van prints is een echte eye-catcher - en hoewel ze een hoge hak hebben, lopen ze erg comfortabel.


Lunch bij Maison Dix in Hasselt - Timo en ik bestelden hetzelfde: de toast met brie, honing en walnoten, yummie! Ze hebben er ook een leuke high tea, maar daar moet je voor reserveren, dus binnenkort gaan we nog eens terug :-)


Voor mijn verjaardag kreeg ik verschillende boeketjes, dus ik ging het nieuwe jaar in met een mooi gedecoreerde keukentafel! Tigra ging echter een rondje mokken omdat ze de krop sla in de boodschappen niet mocht aanvallen. Jawel, onze kat is zot van sla, ik kan er ook niets aan doen :D


Ik zocht al even een marmeren tray voor onze keuken - niet evident om eentje te vinden waar ook onze waterkoker in past! Uiteindelijk vond ik het juiste exemplaar op de Nederlandse webshop Stockhome en die werd dus supersecuur ingepakt afgeleverd. Deze tray is van wit marmer en heeft hele fijne, weinig zichtbare grijze nerven en past daardoor erg goed bij het witte composiet van ons keukentablet.


Een onverwachte, maar fijne levering: dit wonderwatertje voor het haar van L'Oréal. Hij heeft slechts 8 seconden werkingstijd en dat is een zegen voor ongeduldigaards zoals ikzelf. Werkt dus voor lange lokken en geeft een instant verzorging - die instant mag je vrij letterlijk nemen, want tegen dat ik het heb ingemasseerd, mag ik het alweer afspoelen. 


Foodhoogtepunt van de maand was ongetwijfeld onze lunch bij Bocca Nera. Tijdens de autoloze zondag in Hasselt stonden zij met een kraampje pizza, arancini en gevulde courgettebloemen te verkopen. Ik was natuurlijk helemaal in mijn nopjes met al dat lekkers en wist meteen wat doen toen ze in januari officieel de deuren openden! Bocca Nera is Mediterraans geïnspireerd, met een focus op de Italiaanse keuken en wij gingen voor het sharing menu. 

Alles was werkelijk lekker, maar uitschieters waren de carpaccio (overheerlijk, die nemen we een volgende keer zeker weten opnieuw), de pizza en dat dessert... om duimen en vingers bij af te likken. De Big Boy is een briochebroodje, gevuld met homemade vanille-ijs, overgoten met chocolade en pistache. Ik begin alweer te watertanden als ik nog maar naar de foto's kijk, dus ik denk dat het geslaagd was :D


Niets beters dan een beetje skincare in de ochtend! Ik ben nog altijd fan van de Estée Lauder Advanced Night Repair lijn en dat zal ook niet zo snel veranderen. 


Schuilen voor de regen bij Coffee Café - we deelden een stukje cake, as you do.


Gelukkig is ze schattig, want als thuiswerkcollega heb ik niets aan Tigra :-) Eens deze pandemie eindigt (of ben ik nu te hoopvol?), zal ook zij moeten afkicken. We zijn nu al een kleine twee jaar thuis aan het werk, dus ze is eraan gewend geraakt dat er altijd iemand in de buurt is die haar op haar wenken kan bedienen. 


Ik kocht deze Cheetos bij de Sweet Bar in Hasselt. Ik ging voorzichtigheidshalve voor deze, want ik durfde de Flaming Hot Cheetos niet aan :D De crunch is lekker, maar de kaassmaak werd een beetje 'blah' na een tijd. Misschien volgende keer toch maar voor de Flaming Hot Cheetos gaan...


Had ik al gezegd dat ik dol ben op schoenen? Lol. Met de shoe shopping money dat ik voor mijn verjaardag kreeg, trokken we naar Roermond. We waren vroeg daar en konden eigenlijk overal rustig rondlopen en kijken, zonder overrompeling. Ik kijk altijd graag rond bij Gucci, maar koop er nooit iets, hèhè. Jimmy Choo daarentegen, weet mij keer op keer te bekoren! Ik vond er dan ook het perfecte paar zwarte verjaardagslaarsjes, met een hele mooie en speciale hak. 


Eten op een bankje, dat had ik dan weer niet gemist... Het weer was vrij guur dus we probeerden strategisch een bankje te kiezen om te kunnen te schuilen voor de wind - dat lukte niet helemaal, haha. Wagamama had onze chicken katsu curry wel netjes verpakt én het was weer lekker. Vlak voor we naar huis vertrokken, koch ik nog een white mocha bij Starbucks, kwestie van mijn handen te warmen.


Ik keek naar The Tinder Swindler op Netflix. OMG. Oplichting is tegenwoordig overal... Blijkbaar slaagde deze kerel erin om het vertrouwen te winnen van verschillende vrouwen, hun dan met een verhaal over zijn veiligheid - véél! - geld af te troggelen en dat gebruiken om in zijn fancy levensstijl te voorzien. 


Ook The Stranger keek ik uit - het hoofdpersonage ontmoet op een dag een vrouw, die hem een geheim vertelt over zijn echtgenote en hun gezin. Dat zet heel wat in gang en dan blijkt dat er in hun gemeenschap wel meer dingen verborgen liggen onder het oppervlak. Best spannend en ik heb tot op het einde niet geweten waar het heen ging, de ontknoping is dan ook best verrassend.


Van The Royal Treatment had ik misschien te hoge verwachtingen. Een romcom, New York, een prins... maar hij is gewoon een beetje 'lame'. In het land van de prins rijden ze nog met paard en kar en ook technologie heeft er precies nog niet zijn intrede gedaan (ik snap dat het gaat om een idyllische plek, maar komaan...) en het Brooklyn-accent van het hoofdpersonage laat opvallend veel steken vallen. Kijken op eigen risico!


Griekse bergthee, yum! Met het koude en gure weer is dit een van mijn favorietjes. De gedroogde thee even koken in water, overgieten in een mok en dan mag er nog een beetje honing bij. Ik heb nog een hele voorraad liggen, met dank aan mijn grootouders - toen mijn grootvader overleed en we zijn huis leegmaakten, kwam ik een ganse bak tegen in hun voorraadkast. En die ligt nu in mijn voorraadkast, haha.


De eerste verjaardag van 2022 zit er alweer op! We gingen eten bij Botanique in Hasselt - burgers, baby! Ik ging nog voor een dessert, maar dat bleek toch even té machtig, want dat kreeg ik maar half op... lekker wel!


Stamie in de VacuStep! Probeer maar eens een deftige selfie te trekken, haha! Ik begon 2022 met een warmtekuur voor mijn coronavetjes en daar hoort nadien telkens een half uurtje sporten in de VacuStep bij. Een beetje vreemd, maar intussen ben ik eraan gewend. Je krijg een soort van rok aan in neopreen, die rondom de VacuStep wordt geklemd en dan mag je steppen terwijl de machine zorgt voor een onderdruk. Goed voor de bloedvaten, de afvoer van afvalstoffen en cellulitis, dus ik klaag niet, haha. En ja, dat handdoekje voor me is zeker weten nodig, want je zweet er effectief van!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Zalig leuke foto's! Ik ben verliefd op dat kleedje en alle schoenen in deze post!! Jouw Instagram is ook altijd om te watertanden: jullie pikken er telkens de leukste adresjes uit, met eten gemaakt om op the gram te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, merci! De schoenenliefde is real :-) En ja, ik ontdek graag goede foodadresjes, want food is life :D

   Verwijderen
 2. Zoveel leuks alweer!! Al dat lekker eten en mooie schoenen!! Kwijl!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig