12 februari 2022

Empties! Opgemaakt januari 2022

Opgemaakt

Ik heb 2022 goed ingezet met heel wat opgemaakte producten :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Hoi :)

  Je hebt de Nutricious crème opgemaakt. Ik heb die vorige week zien staan in de Estée Lauder outlet in Maasmechelen Village. De rode verpakking sprong meteen in het oog, maar het is inderdaad nogal een grote pot :)

  Zou je nog eens een filmpje willen maken waarin je jouw huidige make-upfavorieten laat zien? Lijkt me leuk! Je hebt al eerder zo'n filmpje gemaakt (enkele jaren geleden) en toen ging je elke make-upcategorie af. Dat was toen erg inspirerend, maar je hebt sindsdien zo veel nieuwe make-up in je collectie dat je momenteel wellicht andere producten tot favoriet hebt gebombardeerd :)

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, zie je, hij staat dus nog in de outlet! Goed om weten :-) Ik ga er nu niet meteen om lopen, ben aan een aantal nieuwe dingen bezig en ik heb toch geen plaats meer in mijn badkamerlade, hahaha!

   Oh ja, dat wil ik zeker nog eens doen! Ik denk dat er sowieso wel een aantal vaste waarden in zitten, maar voor een aantal categorieën zullen het nieuwe(re) producten zijn.

   Verwijderen
  2. Ach, wat fijn dat je mijn verzoekje voor een favorieten filmpje wilt inwilligen! Ik kan niet wachten tot het online staat. Alvast bedankt en een fijne dag verder :D

   Saskia xx

   Verwijderen
  3. Komt in orde! Weet nog niet wanneer, het moet een beetje mooi weer zijn in het weekend om te kunnen filmen, maar ik ga er zeker wel werk van maken.

   Verwijderen
 2. Het Clarins oogmasker is inderdaad niet meer te koop. Vorig jaar wilde ik dat kopen in de Outlet in Maasmechelen, maar toen zeiden ze mij daar dat het niet meer verkrijgbaar zou zijn. Het Hydra Essentiel Oogmasker is daarvoor in de plaats gekomen. Ik kan deze jammer genoeg niet vergelijken met dat andere. Persoonlijk grijp ik hier niet zo heel vaak naar. Meestal gebruik ik eerst de oogpatches en vervolgens Rénergie Multi Lift Ultra Liftende oogcrème van Lancôme. Persoonlijk vind ik het niet echt wauw. Ik verkies eerder oogpatches en een goede oogcrème. Misschien moet ik de Kruidvat gummies voor het haar dan ook wel eens kopen. Als ze toch hetzelfde doen en ook nog eens goedkoper zijn 😊👍 Nu ben ik eigenlijk best nieuwsgierig naar het Rénergie H.C.F. Triple Serum van Lancôme 😊 Jammer dat het staaltje net voldoende was om maar 1 keer te gebruiken. De oogcrème daarvan vind ik anders heel erg goed. Zo jammer dat Fresh niet verkrijgbaar is in België. Anders had ik waarschijnlijk er al iets van gekocht 😂

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken dat Hydra Essentiel masker niet, dus kan niet vergelijken, maar jammer dat voor jou niet de gewenste resultaten geeft. Oogpatches blijf ik zelf ook gebruiken!
   Dat was echt zo een ministaaltje, een sachet, dus ja... :-) Ik had het ontvangen met reclame van Ici Paris, in de post. Altijd fijn natuurlijk, maar ik was er wel snel door, haha.
   Jaaa, maar ik gelukkig kan je Fresh wel bestellen via Cult Beauty of zo. Ze doen regelmatig korting op skincare of specifieke merken en dan krijg ik daar een nieuwsbrief van, dan wordt het interessant.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig