25 februari 2022

Weekly vlog: lentekriebels, Action & pannenkoeken

Weekly vlog

Van zodra de dagen wat langer worden en de zon begint te schijnen, kan ik de lente al ruiken! :-D We gaan boodschappen doen, lopen langs de Action en we bakken superdunne pannenkoeken met het recept van de Boerinnenbond.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik voel mij net zoals jij ook altijd zo naakt als ik geen make-up en/of juwelen aan heb als ik weg ga. Gek eigenlijk hΓ©! Dat was een klein gelukje bij het containerpark 😜 Persoonlijk vind ik de oogmake-up niet zo mooi. Ik ben er mooiere van je gewoon 😊 Wat een verschil met je volgende oogmake-up. Dag zag er onmiddellijk veel beter uit! Er was er precies eentje jarig! Proficiat voor je papa (veronderstel ik) 😊 Hopelijk mogen er nog veel feestelijke dagen komen hΓ© πŸ˜‰ Toch weer heel wat lipproducten weggedaan 🀭 Hoeveel heb je er nu nog eigenlijk? Krijg je die strepen van het mondmasker echt weggewerkt met highlighter? Ik begin meestal opnieuw, omdat ik mij daar anders toch maar aan stoor. Hoe gaat het met je lichaamsbehandeling voor de hardnekkige vetjes? 😜Merk je al verschil? Komt er in de toekomst nog een blog/vlog? Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar je ervaring en heeft dit je terug motivatie gegeven? Lieve groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, ja, ik ben dat dan zo gewend van bepaalde juwelen te dragen, dat wordt na al die tijd een met jezelf.
   Nee, ik was er zelf ook niet helemaal happy mee, maar gelukkig kan je make-up verwijderen en dan ben je er ook van af :-)
   Ja, mijn papa was in januari al jarig, maar uit eten ging niet en er werd niets anders georganiseerd, dus hadden ze nu dan toch maar een taart met kaarsjes voorzien.
   Ik heb nog genoeg lipsticks over, geen zorgen! :D
   Ik heb mijn behandeling na twee keer op halve pauze moeten zetten omdat het toestel in herstelling was, dus ik ging wel nog twee keer per week in de VacuStep, maar de warmtepads waren niet beschikbaar. Met de VacuStep kreeg ik al wel een beetje resultaat, maar normaal gezien kan ik vanaf donderdag verder oppikken waar ik gebleven was, want het toestel zou dan terug moeten zijn. Dan gaat het weer vooruit!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig