1 april 2022

Weekly vlog: barbecue & de tour der tuincentra

Weekly vlog

De eerste barbecue van het jaar! En al zeg ik het zelf, mijn focaccia was zeer goed gelukt. We pimpen ook ons terras, maar daar doen we wel een kleine tuincentrumtour voor :-D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Haha, zat Tigra met haar poep op je placemat 🤣 Ik ben benieuwd wat je van de Jayjun oog gels gaat vinden Het doosje is wel heel mooi! De Pink Blur oog gels zijn die even goed als de Petitféé Gold & Snail. of de Petitifée Gold Hydrogel? Wat was er aan de hand met je blauw druifjes? 😅 Zijn ze plat geregend of stonden ze droog? 🤣 De bloempotten staan mooi op je terras. Wat een groot prijsverschil voor een olijfboom 😮 Thomas is vrij duur met zijn planten. Hopelijk hebben je terrasplanten de koude temperatuur overleefd? 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tigra doet wat ze niet laten kan :D
   Die Jayjun ooggels zijn erg fijn, heel groot en heel veel serum!
   De Pink Blur zijn dunner, die zijn leuk omdat het ook voor het bovenste ooglid is, maar de Petitfée of Jayjun hebben een beter serum, vind ik.
   Mijn blauwdruifjes stonden een beetje droog, denk ik. Nu met de regen staan ze weer helemaal rechtop :D
   Ja, de moeite om eens rond te kijken hè, want we hebben er nu minder dan de helft voor betaald. Thomas heeft wel mooie potten die ik nergens anders gezien heb.
   Ik heb mijn terrasplanten in de winter ingepakt en dat heeft echt geholpen! Toen ik ze uitpakte, zag ik direct verschil met de vorige jaren, toen ik dat niet gedaan had. Ik leer nog bij :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig