5 april 2022

InstaLoves: maart 2022


Maart was voor het overgrote deel heerlijk zonnig en daar heb ik keihard van geprofiteerd!


De eerste barbecue van het jaar, bijvoorbeeld. We gingen vooraf inkopen doen bij De Griekse Winkel in Genk - ik kom er niet erg vaak, dus ik kwam buiten met een mooie buit, inclusief enkele stuks homemade spanakopita en tiropita.


Het was ideaal weer voor een lenteshopping, dus wij gingen een dagje naar Roermond. Het volledige fotoverslag, de vlog én de shoplog vind je hier terug.


Begin maart was het complimentendag en ter ere daarvan kregen we een klein cadeautje op het werk. in een glazen pot zaten alle ingrediënten om thuis koekjes te maken, ik moest enkel nog boter toevoegen. Moeders mooiste zijn ze niet (ik vermoed dat ik het deeg eerst even in de vriezer had moeten steken) maar gelukkig waren ze wel lekker!


We zitten een beetje in een Netflix-dip! Ik ben wel begonnen aan het tweede seizoen van Bridgerton, maar ben het na twee afleveringen precies een beetje vergeten. Deze film - The Weekend Getaway - was wel een leuk tussendoortje. Twee vriendinnen gaan op weekend in Kroatië, maar hun girls trip neemt een andere wending. Amusante film, alleen slaan ze de bal een klein beetje mis op designervlak wanneer een Dior Caro handtasje wordt gestolen. Volgens de politie heeft het een waarde van 10.000 euro, dus ze zitten er een béétje naast, haha.


Ook leuk om te kijken: ASMR filmpjes over schoenherstellingen. Vraag me niet hóe ik er ooit op ben geraakt, ik vermoed dat het eens een suggestie was op mijn YouTube homepagina en sindsdien ben ik vertrokken, haha. De combinatie designerschoenen en rustgevende geluiden is in elk geval top!


Een toast! Op het mooie weer, een lekker ijsje en... een poging tot het hacken van mijn Instagram-account vanop de Seychellen, of all places. Ik kreeg onmiddellijk een melding in de app en kon aanduiden dat ik dit niet was. Geen idee wat ze met mijn account dachten te bereiken, want ik ben nu niet meteen een professionele influencer met miljoenen volgers, maar het zou wel vervelend zijn. Een tip die ik wil delen: zet op sociale media apps zeker jullie 2FA of tweefactorauthentificatie aan, want dan hebben ze steeds een extra bevestiging of code nodig. 


Ik heb een aantal lijstjes op mijn GSM met te ontdekken foodadresjes in verschillende steden. La Casetta in Hasselt is er eentje van - het stond al heel lang op mijn lijstje en ik kan niet geloven dat we er niet eerder zijn geweest. De kaart is beperkt, maar bomvol smaak! De Korean ribs waren om van te watertanden: lekkere marinade en zó zacht... Het was dat we meer dan genoeg gegeten hadden, anders had ik nog graag een van hun dessertjes geproefd - het zal voor een volgende keer zijn!


Kijk eens wat ik in de reclame zag! Vorig jaar bestelde ik The Pink Stuff nog via Amazon (via een UK verkoper, aan een véél hogere prijs), maar nu kan je het dus ook gewoon bij de Wibra vinden. The Pink Stuff is een cleaning pasta gemaakt van voornamelijk natuurlijke ingrediënten en ruikt veel aangenamer dan heel wat hardcore kuisproducten. Het is een ideaal hulpmiddel voor de grote kuis of om de oven te reinigen, dus ik ben blij dat het nu ook bij ons te koop is!


Ik smeer altijd en overal handcrème, dus ik heb op heel wat strategische plekjes een tube L'Occitane handcrème liggen, haha. Deze was het exemplaar op het werk, helemaal op en intussen alweer vervangen door een nieuwe.


Leve de lente! Ik haalde meteen ook enkele verse snijbloemen in huis voor een beetje fris groen. Liefst van al haal ik elke week een boeketje in huis, het is ook een echte luxe in mijn ogen, maar aangezien ik nu heel wat minder thuis werk, vind ik dat ook zo zonde. 


Gezinsuitbreiding op het terras! Het resultaat van een vrij spontaan bezoek aan drie tuincentra op een dag, oeps. Bij Thomas in Hasselt vond ik enkele mooie potten die heel het jaar door buiten kunnen staan, maar daar hadden ze niet meteen de planten die ik wilde en de olijfbomen waren er erg duur geprijsd. Bij Genker Plantencentrum vond ik een extra Japanse camelia, maar helaas geen olijfbomen. En tot slot zijn we bij Floralux beland, waar ze heel wat olijfbomen hadden staan in allerlei formaten, aan veel vriendelijker prijzen. We hadden dat echter niet goed gepland, want toen moest die olijfboom nog in de auto geraken, haha! Een hele inspanning en een koffer vol, maar we zijn er geraakt :-)


In elk geval: ik heb weer wat kleur op het terras en ik was erg trots op mezelf toen ik de eerste camelia in bloei zag. Dan heb ik toch nog iets goed gedaan, want ik was een beetje bang dat ze de winter niet zouden overleven. 


Bij Balo deed ik wat inspiratie op voor Pasen - het is ook gewoon het hele jaar door een mooie winkel, dus ik ga er graag browsen en wat luxe opsnuiven - dat laatste mag je vrij letterlijk nemen, want ze hebben er heel wat lekkere geurkaarsen, haha. Af en toe belandt er eens iets op mijn wishlist, zoals deze mooie handdoeken van Missoni. Ik ben wel fan van hun chevronmotief en ik houd van de subtiele wijze waarop en de kleuren waarmee ze deze hebben verwerkt in deze handdoeken. 


En toen was het tijd voor... de Japanse Tuin! Normaal gezien opent de Japanse Tuin op 1 april, maar midden maart reden wij langs en spotte ik aan de buitenzijde al de roze bloesems - ik wist dus dat het niet lang meer zou duren! Eind maart was het zover en trok ik voor de gelegenheid een lange tule rok aan - in het roze, uiteraard.


Het. Was. Fantastisch. Ik weet niet wat het is, maar ik voel mij op zo'n dagen helemaal opleven - en dat is misschien net waarom de kersenbloesems in de Japanse Tuin zoveel liefhebbers lokt. We ontwaken precies allemaal uit onze winterslaap, samen met de kerselaars. Zo mooi om naar te kijken!


Ik heb er uiteraard van geprofiteerd om enkele mooie foto's te trekken, al kan ik de schoonheid van de bloesems niet altijd op dezelfde wijze vastleggen zoals je het met blote oog ziet. 

Net als vorig jaar stonden er ook nu enkele foodkraampjes. Helaas wat minder dan vorig jaar (ik heb mijn mochi ijs erg gemist!) en we moesten daardoor vrij lang aanschuiven, maar uiteindelijk hadden we dan toch onze bestelling vast, yum.

Laten we hopen dat de aprilse grillen snel voorbij zijn en we terug op wat beter lenteweer worden getrakteerd!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Maart bracht duidelijk al een beetje lentekriebels. Zo prachtig als de natuur ontwaakt. Het zijn dan ook stuk voor stuk prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eindelijk zon! Ik geniet ervan en van de natuur, zo blij dat het lente is!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig