16 april 2022

Weekly vlog: bloesems in de Japanse Tuin

Weekly vlog

Iets waar ik elk jaar naar uitkijk: de bloesems in de Japanse Tuin! Dankzij het mooie weer was het extra genieten. We gaan ook lekker fancy uit eten bij Fiera in Antwerpen en als afsluiter heb ik nog een kleine beauty haul.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. In het weekend rond de middag boodschappen doen is een ramp! Dan kan je beter tegen de avond of in de week ’s avonds gaan πŸ˜‰ Je zei nog dat je moest oppassen met je rok op de roltrap … en dan zit ze 2x tussen de wieltjes van de winkelkar 🀣 Ik hou ook niet van chocolade-ijs, maar van mokka-ijs dan weer wel πŸ˜‹ Haha, dan wil je Tigra aandacht geven en dan loopt ze weg πŸ˜… Ik meen dat je in de parking van het gerechtsgebouw ook naar boven kan Was je trui nu aan je oorbel blijven hangen of was het eerder andersom? πŸ˜‰πŸ€£ Maar goed dat je de oorbel niet kwijt was. Is het slotje intussen al boven water gekomen? De Kiss Chase K. I.S.S.I.N.N.G lipstick van CT vind ik super mooi!πŸ‘Œ Is het een nieuwe aanwinst of eentje die je bijna nooit draagt? Ik heb je denk ik er nog niet mee gezien πŸ˜‰ Haha, zo grappig dat jullie op de verkeerde locatie stonden. πŸ˜… Zou zeker en vast ook niet slecht zijn 😜 Het waren beiden wel prachtige locaties en het eten zag er ook uitstekend uit. Hoe cool is dat … een dessert dat ruikt naar een brandende sigaar πŸ€£πŸ‘Œ Hopelijk had het wel geen sigarensmaak 🀣 Hopelijk gaan we je spoedig zien met je nieuwe make-up van Chanel. Ik ben zo benieuwd! ICI Paris XL geeft regelmatig zo van die make-up tasjes weg. Meestal zijn ze van Estee Lauder, Clarins of LancΓ΄me. Is altijd leuk zoiets te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt waar, ik zat zo op te letten op de roltrap en dan ineens kon ik in de winkel niet meer verder, zat ik vast aan het karretje! Dan moest ik dat wiel terugdraaien om mijn rok te bevrijden...
   Ah, dat is misschien nog goed om weten, ik loop nu altijd via die buitentrap.
   Kiss Chase heb ik veel gedragen maar is nu op! Helaas niet meer te koop voor ons, maar ik vind wel een vervanger, geen zorgen.
   Gelukkig was het niet ver wandelen - de Handelsbeurs en Schippersbeurs zijn langs binnen verbonden met elkaar, dus eigenlijk zaten we nog niet zo heel erg mis :D
   Het eten was wel lekker - en de smaak was chocolade met een gerookte toets (maar dus geen sigarensmaak, gelukkig!)
   Ik was heel blij met dat tasje, vooral de inhoud, haha.

   Verwijderen
  2. Blijkbaar kan je met de lift naar boven, maar die werkt met een batch. Misschien je ook eentje vragen πŸ˜‰

   Verwijderen
  3. Ah, dat is dan misschien voor mensen die er werken, jammer! Ik zal met de trap blijven gaan :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig