29 april 2022

Weekly vlog: fietsen door Haspengouw & verstuikte voet

Weekly vlog

We vieren Pasen, fietsen door Haspengouw en genieten van het mooie weer! Helaas ben ik gevallen en heb ik er een verstuikte voet aan overgehouden...


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik ga mij bij de volgend korting van ICI Paris XL het oogschaduwpalet en de lipstick van Chanel aanschaffen. Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd. Ik moet ze hebben 🤣 Niet dat het nodig is 😉 Welke kleur heeft je handtas nu precies? Is dat grijs/blauw? En je rok vol zwarte smeer 🙈 Gelukkig heb je de vlek eruit gekregen. Hoe komt het dat je gevallen bent? Toch niet door je schoenen? Want die schoenen zijn super comfortabel. Ik draag er zelf ook en ik wil geen andere sneakers meer. Eigenlijk ben je soms ook een echt sukkeltje eh … 🤣

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De korting is inderdaad het moment om zoiets aan te schaffen! :D
   Het is eigenlijk een soort van petroleumblauw in metallic finish. Erg mooi!
   Lang leve Dreft, mijn redder in nood voor vetvlekken! Ik ben op dat vlak van de oude garde, haha!
   Nee, de schoenen zijn niet schuldig :D Ik ben van de fiets gevallen, heel stom!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig