19 juni 2022

Weekly vlog: terug naar een foodtruckfestival & vaderdag vieren

Weekly vlog

We doen boodschappen, springen binnen bij de Action en gaan dan naar het eerste foodtruckfestival van het jaar! Voor vaderdag bezoeken we een Thais restaurant in Genk :-)


Disclaimer: dit artikel bevat gekregen producten / geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Aah, zo pioenrozen zijn toch altijd zo mooi! đŸĨ° 'De sokken' voor op vrijdag 😊 … heb je er dan ook voor zaterdag en zondag ? 😅 Heb je de jurken van Essentiel misschien al met korting kunnen scoren? Want de kleding is best aan de duurdere kant daar. Je broer heeft dan uiteindelijk toch een blazer gevonden? 😅 Moet je nu nog vaak laten laseren? En moet je je eigen apparaat ook nog gebruiken? Leuke vlog alleszins! Weer een beetje met van alles 👍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, de sokken heb ik niet gekocht, maar vond ze wel enorm grappig :D
   Nee, helaas geen korting bij Essentiel - ik shop het liefst van al in hun outlet, maar daar is het wel vaak hit or miss.
   Ja, blazer gevonden, gelukkig!
   Ik heb net mijn vierde laserbeurt achter de rug, volgende is voor begin augustus! Het pakket bestaat uit zes beurten, dus nog twee te gaan. En dan eens kijken of het voldoende is of dat ik nog een extra beurt moet bijkopen. Tussentijds moet ik enkel scheren nu. Benieuwd of ik het haal op zes beurten!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig