26 juni 2022

Weekly vlog: date night & Griekse barbecue preppen (stap voor stap!)

Weekly vlog

We gaan op date night tijdens de Resto Days (een verrassingsmenu, gelukkig een meevaller!) en ik prep stap voor stap een Griekse barbecue - enjoy!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Amai, dat gerecht bij Het Cordaat zag er mooi gepresenteerd en precies ook heel lekker uit! Waarom zou je je niet naturel aangetrokken voelen om naar Dubai te gaan? Dat had ik nu echt niet verwacht. Moest ik een broer in Dubai hadden wonen, ik zou het echt wel weten hoor! 😊 Ik ben er zelf jammer genoeg nog niet geweest, maar ik heb er wel altijd veel goeds over gehoord En hij zal jullie zeker en vast de mooiste plekken de beste eetgelegenheden kunnen aanbevelen! En aan food was er zoals meestal geen gebrek 😉 En die eclairs die zullen ook wel gesmaakt hebben 😮 🙈 Hopelijk was het geen tekenbeet, want die kunnen je ernstige gezondheidsklachten bezorgen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er zeker van dat alles in Dubai goed geregeld is enzo, maar ik wandel nogal graag in een stad om de sfeer en het tempo te voelen en dat kan daar minder. Je kan in steden als Rome of New York echt van buurt naar buurt wandelen (soms met openbaar vervoer erbij) en bij Dubai heb ik de indruk (op basis van wat ik lees en zie) dat een auto of taxi noodzakelijk is. Maar ik veronderstel dat we het zelf gaan ondervinden, haha!
   Nee, geen tekenbeet gelukkig! Het was echt iets dat wegvloog, maar het ging zo snel dat ik niet gezien heb wat. Enkel de pijn gevoeld en dan de beet gezien. Intussen ook helemaal weg!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig