4 juli 2022

Empties! Opgemaakt juni 2022

Opgemaakt

De empties van mei hangen ook nog aan deze van juni en er komen heel wat favorieten voorbij! :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Je oogmake-up lijkt beetje anders van kleur dan meestal? Je ogen stralen net iets meer! 🤩 Of is het de belichting dan toch? 😉 Is dat misschien het pallet van Dior Les Beiges dat je hebt gebruikt? En merk je al iets van je collageen peptiden? Ik vroeg mij af of je de lege limited editons parfumflesjes van JP Gaultier ook bewaart?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat is echt omdat de zon zó fel scheen! Alles is een beetje overbelicht, dus ook de make-up :-) Het is wél het palet van Dior, die met de neutrale kleurtjes!
   Ik denk dat mijn huid wel in goede conditie is nu, maar volgens mij moet je collageenpoeder goed consequent gebruiken en pas na enkele maanden echt resultaat zien (beetje à la vitamines).
   Oh nee, die flesjes bewaar ik niet! Ik ben niet zo sentimenteel als het op verpakkingen aankomt, ook niet limited editions. Op is op en dan mag het ook weg :-D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig