15 juli 2022

Charlotte Tilbury Pillow Talk Multi-Glow in Romance Light

Charlotte Tilbury Pillow Talk Multi-Glow in Romance Light

Tijd voor een nieuwe beauty review! Jahaaa, ik ben nog steeds een actieve blogger, maar soms... soms neemt het gewone werk over, lig ik 's avonds lam op de zetel en weet ik echt niet waar de dagen blijven. Gelukkig gaat mijn hart nog altijd sneller slaan van mooie make-up, haha.

Had ik een nieuwe highlighter nodig? Nee. Heb ik geprobeerd te weerstaan aan de lokroep van Charlotte Tilbury? Absoluut. Maar we weten allemaal hoe dat is geëindigd :D Dit lieflijke doosje zit namelijk tjokvol glans met een grote G en laten we wel wezen: daar kan ik nooit genoeg van krijgen!

Charlotte Tilbury Pillow Talk Multi-Glow in Romance Light
Charlotte Tilbury Pillow Talk Multi-Glow in Romance Light

Dit is de laatste nieuwe Pillow Talk-telg, de Charlotte Tilbury Pillow Talk Multi-Glow. Het ronde doosje is een streling voor het oog: de basis is decadent goud en bovenop ligt een multi-gefacetteerd oppervlak met een soort van parelmoer puzzel met roze, champagne en lila accenten. 

Ik ging voor de kleur Romance Light - dat is de nuderoze variant met een koelere ondertoon. Romance Light bestaat uit vier individuele strookjes, van wit over roze tot lila, die allemaal gemengd het mooiste resultaat geven. Het poeder werd geperst in de vorm van een kussen, met kleine knoopjes op de overgangen. Die details overleven het niet zo heel erg lang eens je het poeder begint te gebruiken, maar het is mooi om naar te kijken en het draagt allemaal bij tot het luxegevoel dat je krijgt als je dit soort producten gebruikt. 

Charlotte Tilbury Pillow Talk Multi-Glow in Romance Light

Op mijn arm swatchte ik de vier kleuren naast elkaar - je ziet zeker wel wat verschil, maar de vier kleuren gemengd, helemaal rechts, vind ik echt wel het allermooiste. De camera had moeite om erop te focussen, maar op die manier heb ik de glans meteen duidelijk op beeld kunnen vastleggen. 

Het poeder is superfijn gemalen en bevat - uiteraard - héél veel glans. Echte glans, voor alle duidelijkheid, geen vervelende glitter, dus je zit volledig veilig wat vervelende fall-out betreft. Romance Light geeft een soft-focus kaarlichteffect op de huid maar kan met een vochtige kwast omgetoverd worden naar een rasecht disco-effect - aka glans op steroïden. 

Charlotte Tilbury Pillow Talk Multi-Glow in Romance Light

Ik kan een goed shot pure glans absoluut appreciëren, dus ik bracht Romance Light royaal aan op de neusbrug, de cupidoboog en de jukbeenderen. En oh, wat is 'ie mooi! De rozige tonen geven een frisse toets bovenop mijn blush en de glans maakt het helemaal af. Dikke liefde hier!

Nog even dit: ik had een vertrouwd gevoel bij deze highlighter... en dat is omdat hij mij doet denken aan de ooit zo populaire Dior Rose Diamond Shimmer Powder! Eentje uit de hele oude doos, zeg maar de oldschool bloggersjaren, haha. Ik ben er zeker van dat velen onder jullie heel goed weten waar ik het over heb, want Rose Diamond en haar zusje Amber Diamond waren toen enorm populair, tot ze enige tijd later helaas van het toneel verdwenen. Maar kijk, alles komt terug - en hoewel ik de comeback van de 90's fashion liever aan mij voorbij laat gaan, kan deze Romance Light wél op mijn goedkeuring rekenen. 

Charlotte Tilbury Pillow Talk Multi-Glow - 7 g voor € 39,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook gekocht helemaal verliefd! Ik zag dat Charlotte Tilbury ook weer met een nieuw face palette uitkomt die moet ik ook echt hebben, de verpakking alleen al 😍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is prachtig, hè! Oooh een nieuw face palette... dat heb ik precies nog niet gezien, misschien maar goed ook ;-)

   Verwijderen
 2. Zo mooi van buiten als van binnen. Je hebt er alweer een toppertje bij 😉 Wanneer gaan jullie naar Parijs? Ik ben al benieuwd wat er allemaal op je wishlist staat en wat je gaat meebrengen 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, deze vond ik té mooi om te laten liggen! Parijs komt er bijna, maar nog niet helemaal, aan haha. Het is nog even aftellen, hopelijk houdt het weer het nog vol, want ik zou wel graag in een zonnig Parijs rondlopen :-)

   Verwijderen
 3. Hoi :-)

  Enkele dagen geleden heb ik deze highlighter ook gekocht. Ik hoop dat ik hem net zo prachtig zal vinden als jij, maar als hij net zo mooi is als de verpakking waar 'ie in zit, dan zal dat dik in orde komen ;-)

  Verder kocht ik nog een highlighter, nl. Reflects Gilt van Tom Ford. Ein-de-lijk is 'ie de mijne. Iets met 'late' en een 'party' :-D Jij hebt wellicht al flink pan geraakt in jouw exemplaar, terwijl ik nog aan de mijne moet beginnen, hihi.

  Beide highlighters wilde ik hebben nadat ik jouw reviews erover las. Het gaat hier dus twee keer om een geval van 'Stamatia made me buy it' :-D

  Liefs ;-) Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, hij is erg mooi, je zal er geen spijt van hebben! :-)
   Reflects Gilt is prachtig! Ik ben blij dat hij nu in de vaste collectie zit, want die van mij was intussen echt op. Kan ik hem in de toekomst toch nog eens opnieuw kopen :-)
   Haha, sorryyyy :D (maar je gaat er echt geniet van hebben, dus hoera!)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig