11 juli 2022

Weekly vlog: afscheid van onze frituur & pioentjes op de markt

Weekly vlog

De zoektocht naar een nieuwe frituur gaat nu echt van start! Verder genieten we van de zon, lekker eten en koop ik prachtige pioentjes op de markt.


Disclaimer: dit artikel bevat persproducten / geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Uiteindelijk is gelukkig alles toch goed gekomen met de badkamer. Gelukkig maar 😉 Ik heb onlangs nieuwe slippers voorbij zien komen op je Instagram 😉 Had je deze nog kunnen scoren in koppelverkoop bij La Bottega? Je had wel de hele emmer met de pioenrozen mee? 🤣 De lakens zijn echt zo mooi! Ooh, en dat eten bij Blueberry Fields zag er ook weer verrukkelijk uit. Ik moet dringend nog een gaan 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mits een beetje geduld, is het in orde gekomen :D
   Ik had inderdaad nog een paar gekocht bij La Bottega, kan me niet meer herinneren of ik dat gevlogd had, dacht het wel?
   Haha, het was einde van de dag, dus ik heb een extra bosje pioenrozen kunnen kopen op de markt voor dezelfde prijs en dat was inderdaad een hele hoop :D
   Blueberry Fields blijft een topper! Ik moet er nog eens bessen gaan plukken deze zomer, ze zijn daar altijd lekker en blijven lang vers.

   Verwijderen
 2. Die pioenrozen zijn prachtig! Ik vind ze ook mooi wanneer ze nog allemaal in de knop zitten en je al kan zien dat ze zo'n mooie roze kleur hebben. Dat is genieten, hé? 😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, prachtig! Jammer dat het pioenseizoen zo kort is, nu is het weer een klein jaartje wachten. Maar ik kijk er altijd naar uit, ze bloeien zo mooi open!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig