18 juli 2022

Weekly vlog: rustig verlengd weekend

Weekly vlog

Publiciteit: deze video bevat gekregen persproducten van ISDIN. Een rustig verlengd weekend met food en maskertjes!


Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Is helemaal niet raar om buiten te gaan voelen hoe het weer is. Ik doe dat ook 😉 Over welke termijn moest je dan alles doorgeven voor die enquête? Dat vroeg waarschijnlijk toch wel een flinke inspanning, zeker omdat alles zo gedetailleerd moest zijn? 😉 Hopelijk gaat het weer binnenkort niet drastisch naar beneden, want jij gaat serieus kou lijden als ik je nu al zie met een pyjama en daar nog iets over en dikke kousen 🤣 Je zou nog honger krijgen van een scrub te ruiken 🤣 Ik ben benieuwd naar de werking ervan. De geur is toch al goedgekeurd 😉 Heb jij nooit ervaren van zodra je iets definitief uit je kast hebt weggedaan dat je het nodig hebt? Je had beter je haren na de kine gebrusht 😊 Is de pijn nu intussen volledig weg of heb je er soms nog last van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die enquête was gedurende twee weken. Dat was doenbaar, maar echt heel gedetailleerd dus best intensief als je boodschappen gaat doen. Wel heel interessant om aan mee te doen, zo sta je echt eens op een andere manier stil bij de prijzen van producten.
   Ik ben de eeuwige koukleum, dus ik weet waar mij aan te verwachten :-)
   Die Primark scrub is deftig, zeker voor zijn prijs! Heel blij mee :-)
   Ik probeer niet echt stil te staan bij de dingen eens ze weg zijn - ik heb er dan gepast afscheid van genomen, à la Marie Kondo, haha.
   Over het algemeen is de pijn weg, maar sommige bewegingen kunnen toch nog pijn doen + ik zit nog met een restant van de zwelling die nog steeds niet weg is en waar ik veel geduld voor moet hebben. Maar het is al veel beter natuurlijk!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig