8 augustus 2022

Empties! Opgemaakt juli 2022

Opgemaakt

Whoooo, juli is een mega empties maand! Het ging erg goed vooruit dus ik heb een hele hoop producten om te laten zien :-)


Disclaimer: dit artikel bevat persproducten / geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Je hebt de voorbije maand blijkbaar heel goed gesmeerd ๐Ÿ˜‰ Merk je verschil van de Vital Proteins Collageen? Dit alleen in water is gewoon wansmakelijk ๐Ÿคฎ Heel toevallig ben ik momenteel ook shampoo en conditioner van Redken aan het gebruiken ๐Ÿ˜‰ Deze heb ik gekocht bij Hairdis. Of het nu goedkoper is t.o.v. online bestellen weet ik niet. Het Fresh Umbrian Clay Purifying Masker lijkt mij wel echt een holy grail. Moet ik misschien toch eens aankopen ๐Ÿ˜‰ Jammer dat ze de vorige keer de amandelscrub niet hadden bij L’Occitane. Hopelijk de volgende keer wel! ๐Ÿ˜‰ Ik ben grote liefhebber van het Hydro Boost Hydrating Hydrogel masker van Neutrogea. Ik had een mini flesje van Creme de Corps van Kiehl’s, maar na 1 keer gebruik kreeg ik de rest er niet meer uit. De Clarins Self Tanning Instang Gel is nieuw voor mij. Het Double Serum van Clarins ben ik momenteel nog eens een keer aan het gebruiken. Het serum voor de ogen wil ik ook wel eens kopen. Welke kleur van concealer gebruik jij van Huda Beauty?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het nog steeds smaken naar verlept afwaswater, maar ik blijf het gebruiken. Algemeen ziet het er goed uit, heb ook een onzuiverheid gehad die precies toch wat sneller en beter is weggetrokken, dus ik denk dat het maar kan helpen.
   Je moet altijd een beetje rondkijken waar de beste aanbieding is op dat moment en toen bij Hairdis zag het er goed uit. Maar hun online webshop is apart van de winkels, dus misschien zit daar soms ook nog eens verschil op.
   Dat Fresh masker is goed! Je kan altijd wachten tot Cult Beauty weer een korting doet, scheelt wel wat :-)
   Oh ja, Crรจme de Corps in het flesje is echt superdik, niet gemakkelijk om de restjes eruit te krijgen. De Whipped versie vind ik daarom beter, zit ook gewoon in een pot, dus net wat makkelijker!
   De concealer van Huda Beauty heb ik in de kleur Cotton Candy!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig