13 augustus 2022

Weekly vlog: aftellen naar verlof & Japanse snacks in Antwerpen

Weekly vlog

De laatste loodjes zijn het zwaarste, zeker als je aftelt naar het verlof -  maar we zijn er geraakt :-) In Antwerpen ontdekte ik een shop met Japanse snacks, dus ik was in mijn nopjes :-D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik kreeg onmiddellijk heimwee naar de zomer na het bekijken van je filmpje. Bij het zien van de zomerkleding, de terrasjes, … Dat prikte toch een beetje 😉 Een heel contrast met de voorbije weken. Maar voor volgende week is er terug beterschap op komst! Ik begrijp je ietwat teleurstelling bij de aankoop van de Huda Beauty lipstick. Alhoewel de kleur perfectionist mooi is en ook bij je past, ben ik toch benieuwd of je uiteindelijk gevonden hebt wat je wilde 😉 En nee, ik heb nog niet gekeken wat je allemaal in Parijs hebt gekocht. En nog steeds geen vaste frituur gevonden? 😅 De nachtlamp is heel mooi! Een goede aankoop 👍. Oh ja, lang leve de gps (Bar Kaai Hasselt) 🤣

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt gewoon ineens omgeslagen, van lekker warm naar dit... Ik mis het ook!
   Nee, we zijn nog niet door onze frituurtest heen. Ik heb nog wat namen op de lijst staan, maar met die werken aan de brug valt mijn test een beetje in duigen, haha. Ooit vinden we wel terug een vaste frituur, hopelijk :D
   Oh echt, zo verkeerd gereden! En maar goed dat ik eens checkte waar het lag, we zagen direct waarom we het niet vonden :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig