23 augustus 2022

Weekly vlog: zomerverlof inzetten

Weekly vlog

Yihaa, het verlof is nu echt begonnen! Ik begin met een aantal klusjes en ga dan over naar enkele leukere dingen :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat ben jij geduldig! 3 uren voor die kattenpoef 😲 Dat was echt niets voor mij zo’n klus 🤣 Heeft het wespenplan gewerkt? Dat met die papieren zak kende ik nog niet. En ja hoor, soms zijn dutjes echt noodzakelijk 😉 Ik dacht al, Stamatia niets gekocht in Roermond, dat bestaat niet 🤣 Timo zijn schoenen van Floris van Bommel zijn heel mooi. Peter heeft er in augustus ook een paar gekocht. Maar niet aan gedacht om eerst eens in Roermond te gaan zien. Ook de T-shirts en shorts waren super tof! Ik hoop je jurk vlug te zien in een van de aankomende vlogs 😉 Ik heb ook fijne lijntjes (door te fijne huid) waarin mijn concealer kruipt, zelfs vloeibare! Het verbaast mij nu echt om te horen dat de concealer van HB zo goed is, terwijl een jaar ofzo geleden ze mij bij Ici Paris XL zeiden dat HB concealer droger zou zijn dan de Double Waer van EL die ik normaal gebruik 😲 Ik wilde iets anders proberen, net omdat ik dat probleem had. Nu moet ik eigenlijk er eentje kopen om te kunnen vergelijken 😊Je mooie make-up look paste perfect bij je kleedje. Die lipstick … zo mooi! 94 keer moeten bellen 😲 Misschien maar goed dat de telefonische verbinding met de Thalys onmiddellijk werd afgesloten. Wie weet hoeveel je dat anders zou gekost hebben 🤣 En bij dag 2 in Roermond niets gekocht? 🤔

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja, eens ik aan die poef begon, kon ik niet meer terug hè! Ik moest wel doordoen! Ik had nu eigenlijk wel gedacht dat ik sneller klaar zou zijn, maar helaas... Nu is het wel in orde, gelukkig.
   Nee, die nieuwe concealer van HB is heel dun, en toch dekkend. Is dat nog te koop in Hasselt? Op de website van Ici Paris staat Hasselt niet tussen de lijst van filialen waar HB te koop is - vind ik echt vervelend als je eens wilt swatchen en kleuren vergelijken. Wel in Antwerpen, Leuven, Brussel uiteraard.
   Het was bi de Thalys gelukkig een gewoon nummer, geen speciaal betalend nummer! Dus dat zat gewoon inbegrepen in mijn abonnement, geen kosten aan gehad. Gelukkig maar!
   Nee, dag twee gewoon meegegaan voor het gezelschap, voor de rest braaf geweest :D

   Verwijderen
 2. Ik meen begrepen te hebben dat niets meer van HB verkrijgbaar zou zijn in Hasselt 🤔 Alleen in grote steden, maar daar hoort Hasselt precies niet bij 🙂

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer hè! Zou dat toch verwachten, zeker met dat grote filiaal dat ze net hebben geopend (maar daar blijf ik toch wat op mijn honger zitten).

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig