18 september 2022

Weekly vlog: Sephora haul & laatste zomertrips

Weekly vlog

In deze vlog zijn we net terug van Parijs, dus deel ik nog even de Sephora haul. We proberen nog maximaal te genieten van het verlof - intussen zij we terug aan het werk, dus het is gedaan met het schoon leven :-D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Een tijdje geleden kocht ik 2 exemplaren van de Too Faced Shadow Insurance in de EstΓ©e Lauder outlet. Ik heb nog de oude verpakking (tube met teutje), terwijl jij de vernieuwde variant hebt. Ik was vorige week opnieuw in die outlet en ik zag de tubetjes niet meer liggen. Ik denk dat degene die jij in Parijs kocht een applicator heeft. Hopelijk vind je dat fijn werken. Ik denk dat je eens zei dat je de applicator van je Urban Decay oogschaduwbasis had afgeknipt omdat het onhandig was.

  Veel plezier met alle aankopen!

  πŸ‘‹ Saskia πŸ‘‹

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, ik was dus op zoek naar het tubetje dat ik kende, maar kon het niet vinden. En toen zag ik die vernieuwde variant - ben inderdaad geen fan van een applicator, maar ik zal het wel merken. Die van Urban Decay heb ik afgeknipt, omdat de rest van de verpakking wel zo'n tube was en je het product er dus gemakkelijk uit kon knijpen. Maar ik vrees dat het met deze nieuwe van Too Faced niet zo zal zijn!

   Verwijderen
 2. Oh ik ben heel erg benieuwd wat jij van de nieuwe verpakking van de Too Faced shadow insurance vindt? Ik heb pas geleden ook de nieuwe versie gekocht en OH wat mis ik het tubetje, dat was al jaren mijn Holy Grail. De formule lijkt nu veel droger, oogschaduw komt minder mooi uit en vervaagt snel. En hoe krijg je in godsnaam al het product eruit met zo'n verpakking...die tube ging zooo lang mee en je kreeg alles eruit. Nee, ik ga nu toch op zoek naar een andere oogschaduw primer, helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind die nieuwe verpakking van Too Faced dus echt twee keer niets!! Ik mis de tube, dat was toch veel handiger! Nu krijg je er volgens mij de helft niet eens uit en moet ik het op den duur nog gaan openzagen... :-( Gelukkig is de formule nog goed! Maar inderdaad, of ik hem nog eens koop, zal afwachten zijn.

   Verwijderen
 3. Ik ga de lipstick van LancΓ΄me 253 Mademoiselle Amande zeker en vast eens uitproberen. Er kan altijd nog wel eentje bij eh! 🀣 Oei! UD All Nighter Settingspray gaat in alle Sephora’s van Europa niet meer verkrijgbaar zijn?! 😲 Why? Ik wil ook nog wel eens enkele producten van Fresh uitproberen πŸ˜‰ Ik wist ook niet dat de Too Faced Shadow Insurance verandert was van verpakking. Ik heb er gelukkig zo nog eentje in voorraad. Hopelijk zijn ze nog verkrijgbaar bij de Outlet Maasmechelen πŸ˜‰ Leuk dat fijn gebreid jurkje πŸ‘Œ Net alsof je naar de tennis gaat 🀣 Je ziet er zo alvast wel super sportief uit! 😜🀣 De lipkleur van Selena Gomez is precies op beeld anders dan ik meestal van je gewoon ben. Is mooi, en past ook nog eens met de rest van je make-up.! Weet je toevallig nog welke lipstickkleur je zaterdag 3/8 naar de Boerenmarkt en Japanse Tuin ophad? Die kleur vind ik zo mooi! πŸ₯° Je vakantie zag er zeker weer geslaagd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, eentje extra kan er altijd bij! :D
   Nee, dus blijkbaar is UD in gans Europa niet meer te krijgen. In Dubai heb ik het wel nog gezien en dan ook maar nog een extra setting spray gekocht. En bij Cult Beauty kan je het volgens mij ook nog kopen.
   Ik denk dat ik toen een liquid lipstick van Tom Ford droeg, maar die maken ze dus niet meer :-(

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig