18 september 2022

Weekly vlog: Sephora haul & laatste zomertrips

Weekly vlog

In deze vlog zijn we net terug van Parijs, dus deel ik nog even de Sephora haul. We proberen nog maximaal te genieten van het verlof - intussen zij we terug aan het werk, dus het is gedaan met het schoon leven :-D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Een tijdje geleden kocht ik 2 exemplaren van de Too Faced Shadow Insurance in de Estée Lauder outlet. Ik heb nog de oude verpakking (tube met teutje), terwijl jij de vernieuwde variant hebt. Ik was vorige week opnieuw in die outlet en ik zag de tubetjes niet meer liggen. Ik denk dat degene die jij in Parijs kocht een applicator heeft. Hopelijk vind je dat fijn werken. Ik denk dat je eens zei dat je de applicator van je Urban Decay oogschaduwbasis had afgeknipt omdat het onhandig was.

  Veel plezier met alle aankopen!

  👋 Saskia 👋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, ik was dus op zoek naar het tubetje dat ik kende, maar kon het niet vinden. En toen zag ik die vernieuwde variant - ben inderdaad geen fan van een applicator, maar ik zal het wel merken. Die van Urban Decay heb ik afgeknipt, omdat de rest van de verpakking wel zo'n tube was en je het product er dus gemakkelijk uit kon knijpen. Maar ik vrees dat het met deze nieuwe van Too Faced niet zo zal zijn!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig