11 september 2022

Clarins Summer Oasis collectie

Clarins Summer Oasis

Publiciteit: gekregen persproduct van Clarins. Nope, ik ben nog lang niet klaar met de zomer! Niet alleen hoop ik op een mooie nazomer, wellicht zoeken we in het najaar warmere oorden op. Enter Clarins Summer Oasis, een minicollectie vol warmte!

Clarins Ever Bronze Compact Powder
Clarins Ever Bronze Compact Powder

Het Clarins Ever Bronze Compact Powder is een duobronzer die te krijgen is in drie tinten: light, medium en deep. Hij behoort tot de Summer Oasis collectie, maar is geen limited edition. Wél ruikt hij lekker zonnig, zodat je het hele jaar dat zomerse gevoel kan reproduceren. De poeders zijn voor 90% gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat kokosolie die het poeder extra comfortabel laat aanvoelen op de huid. Ik ging voor de het Ever Bronze Compact Powder in de tint 01 light en gebruik een grote bronzerkwast om de twee kleuren samen te vermengen en als een soort van basisbronzer over mijn gezicht aan te brengen. De kleur is op mijn huid vrij warm en lichtjes oranje, dus wellicht zou 02 medium op mijn teint net wat geschikter zijn als all-over bronzer. Maarrrrr de textuur is hemels, de bronzer blendt moeiteloos over de huid!

Clarins Ever Bronze & Blush Compact Powder
Clarins Ever Bronze & Blush Compact Powder
Clarins Ever Bronze & Blush Compact Powder

Met het Clarins Ever Bronze & Blush Compact Powder heb je een supermooie limited edition in handen, met dezelfde heerlijke geur! De verpakking kreeg een mooie tekening die meteen de juiste zomerse mood opwekt en binnenin is het onderverdeeld in drie verschillende poeders: een bronzer, een highlighter en een blush. De bronzer swatcht eerder warm, maar minder oranje dan het Ever Bronze Compact powder. De highlighter is een lichte pastellige perzikkleur en de blush is een erg zonnig roze.

In se kan je de drie poeders apart gebruiken, maar dan moet je wel erg precies werken en bij voorkeur kleinere kwasten gebruiken. Anders loop je het risico dat de drie kleuren zich vermengen - en dat kan natuurlijk ook, want dan krijg je een allround zonnige blend. De blush ziet er in de pan ook wat rozer uit, maar op mijn wangen trekt hij eerder oranje, dat is die zonnige toets die naar boven komt. 

Clarins Ombre 4 Couleurs in 07 Bronze Gradiation
Clarins Ombre 4 Couleurs in 07 Bronze Gradiation

Het Clarins Ombre 4 Couleurs in 07 Bronze Gradiation werd eveneens toegevoegd aan de Summer Oasis collectie, maar behoort tot de vaste collectie. De gouden en bruine tinten passen natuurlijk goed bij een zomerse collectie - ze geven glans maar evenzeer een sultry, smokey effect. Drie van de kleuren zijn glanzend, de vierde is een matte bruine tint. De glanzende kleuren werken goed op het bewegend ooglid of in de arcadeboog, de matte kleur kan je gebruiken als all-over basis of transititekleur. De algemene ondertoon van Bronze Gradiation is opnieuw vrij warm - de gouden tinten in het palet zijn diepgeel en groengoud en zetten echt de toon. Enkel de rozige glanzende kleur is ietsje neutraler en biedt een beetje tegengewicht. Ze swatchen allemaal moeiteloos op mijn arm en blijven hun pigment behouden op de ogen. Je moet wel een beetje opletten met fallout, de glanzende kleuren hebben de neiging een beetje te verkruimelen en doen het beter als je ze aanbrengt met een platte oogschaduwkwast en nadien pas uitblendt met een meer fluffy kwast.

Clarins Summer Oasis

Nog even de Summer Oasis look! Zoals je ziet neigen de producten op mijn huid eerder warm en oranje - dat is misschien niet voor iedereen zo, maar ik heb altijd dat resultaat met 'zonnige' producten. Duidelijk een collectie die de zomer in de make-up brengt en erg goed werkt met hoge temperaturen en exotische bestemmingen!

Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Het Clarins Ever Bronze & Blush Compact Powder vind ik eigenlijk een beetje tegenvallen van kleur en deze lijkt mij wat onpraktisch als je de kleuren apart wil aanbrengen. De kleuren van het oogpalet vind ik daarentegen mooier. Je make-up ziet er meestal mooier en frisser uit. Het lijkt mij helemaal niet je dada!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, je moet echt precies kunnen werken en dat is niet zo gemakkelijk, tenzij je kleine kwastjes gebruikt. Maar wel mooi om naar te kijken!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig