1 oktober 2022

Empties! Opgemaakt september 2022

Opgemaakt

Een nieuwe maand, een nieuw seizoen en uiteraard ook een ganse bak met nieuwe empties :-)


Disclaimer: dit artikel bevat persproducten / geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

9 opmerkingen

 1. Mooi truitje heb je aan!...ik ben op zoek naar leuke truitjes nu.
  Altijd leuk jou opgemaakt video's! Idd het maakt niet uit welke tandpasta je gebruikt zei ook mijn mondhygieniste maar whitening mondspoeling kan wel helpen. Ik ook, ik koop alleen acties, 1+1 enz. Philosophy is nog te koop bij Ici Paris in Nederland.
  Ik vind de cleansing powder van Maria Nila fijn als droogshampoo, die voelt niet zo stug aan.
  Idd make up die mooi zit met spf is zo belangrijk en een zoektocht.
  Ik ga toch eens een kijkje nemen bij de Lancome lipsticks, ik hou van creamy.
  Oh en ik heb jou Joico shampoo+conditioner al een paar keer gebruikt en ik vind dit de beste tot nu toe! Niet uitdrogend en mijn haar is minder frizzy. Ik kijk ook altijd even of het product curly girl proof is op de site isitcg en deze zijn dat ook! Niet dat ik een cg ben maar ik merk echt verschil als ik bepaalde ingredienten vermijd. Helemaal top, dus a big thank you voor het delen want hier had ik nog nooit van Joico gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is een truitje van Nikkie, maar intussen een tweetal jaar oud. Van Uniqlo heb ik ook een aantal wollen truitjes, heel simpel maar wel lekker warm en in verschillende kleurtjes - misschien ook wat voor jou?
   Als ik nog eens in Maastricht ben, spring ik eens binnen bij Ici Paris :-)
   Ooh, wat fijn om te horen! Goed dat Joico zo goed meevalt, altijd een opsteker om te weten dat mensen blij zijn als ze iets proberen dat ik hier heb laten zien. Ik vind het zelf ook een topmerk, dus blij om!

   Verwijderen
  2. Ohja Uniqlo... dan moet ik binnenkort een dagje naar Antwerpen馃槈 bedankt voor de tip! Een paar jaar geleden heb ik daar nog hele fijne warme broeken gekocht voor de winter, heerlijk zitten ze. Dus wie weet? Zoiezo vindt ik Antwerpen heel leuk en al helemaal met een Maison du Monde filiaal daar馃槏

   Verwijderen
 2. Je deed 2 mascara's weg. Jammer dat die van Clarins onder de verwachtingen bleef, zeker omdat de Curl and Lift (of Lift and Curl) variant zo'n topper was en veel volume gaf.

  Zelf kocht ik recent 2 nieuwe mascara's, nl. Lash Id么le en Le 8 Hypn么se. Beiden zijn ze van Lanc么me. Ik hoorde goede verhalen over die eerste en wat de laatste betreft zat de mooie en zware glazen verpakking er zeker voor iets tussen dat ik tot de aankoop ben overgegaan. Ik ben nogal gevoelig voor mooie verpakkingen en ik kon niet weerstaan. Iemand zei me ooit dat ik steeds in de val trap van de keiharde marketingjongens, omdat ik me telkens laat verleiden door de verpakking van een product 馃檭

  Prettige week 馃槈

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat was een kleine teleurstelling h猫! Maar geen ramp, ik heb het geprobeerd en nu weet ik dat bij die andere mascara moet blijven.
   Lash Id么le vind ik zelf ook wel mooi resultaat geven, die Le 8 heb ik nog niet geprobeerd! Maar inderdaad wel mooie verpakkingen - ach, het oog wil ook wat ;-)

   Verwijderen
 3. Na het zien van je eerdere empties heb ik de Sensodyne Deep Clean Gel Tandpasta gekocht. Ik ben er super tevreden over. De mondspoeling van Listerine Advanced White was er niet, anders had ik die ook meegenomen ☺️ Ik gebruik de Pre & Probiotica intussen bijna 2 maanden en ik merk het verschil. Thank You Farmer Sun Project Light Sun Essence SPF50+ is nieuw voor mij. Net zoals de Lanc么me Prep + Hydrate primer. Momenteel gebruik ik de primer van Clarins SOS 00. Deze heb ik al toch al 2x gekocht. Het voorbije weekend heb ik bij The Cosmetics Company Store in Maasmechelen een nieuwe primer gekocht van EL Futurist Aqua Brilliance Watery Glowy Primer. Niet dat ik onmiddellijk een nieuwe primer nodig had, maar mijn oog viel daar toevallig op en dacht 'hmm, is ook misschien wel leuk' 馃ぃ En bij 2 stuks kopen had je 30% korting bovenop de outletprijs! Deze zou hydraterend en dewy werken. Ik ben er benieuwd naar! En verder heb ik van Clinique een Eye Makeup Remover meegebracht. Mijn voorlaatste Bi-Facil heb ik moeten wegdoen. Na het schudden zag ik dat er iets wit wolkachtigs in bleef hangen, ik dacht nee dat wil ik niet op mijn ogen doen. Had jij nog niet zo lang geleden een nieuwe kleur lipliner gekocht? Ik vind het altijd zo fijn om naar je empties video's te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die tandpasta vind ik zelf ook fijn, dus die koop ik zeker opnieuw.
   Die Clarins primer is zeker zo goed, heb daar ook al eentje van opgemaakt en nu heb ik een tweede liggen, wel een ander kleurtje maar ook een dewy glow als primer. Die van Lanc么me was wel al vrij oud, moest ik gewoon opmaken - vraag me af of ze die nog verkopen...
   Hmm, dat heb je goed beslist, als er iets verandert aan de textuur is het tijd om die Bi-Facil weg te doen!
   Hmmm, ik heb als laatste dat lippotlood van Rare Beauty gekocht, bedoelde je dat? Voor de rest gebruik ik vooral Pillow Talk als potloodje op de lippen!

   Verwijderen
 4. Ik ben benieuwd wat je van je nieuwe primer, maar in een ander kleurtje gaat vinden 馃槈 De Prep & Hydrate primer heb ik niet meer gezien op de website van ICI Paris XL. Wel bij een andere parfumerie. Ik dacht Douglas, maar ik ben niet heel zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook fijn hoor! Is gewoon een limited edition (dacht van de zomer- of lentecollectie), beetje meer goud als ondertoon maar nog steeds parelmoer, dus werkt prima!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig