13 november 2022

Weekly vlog: kerstkriebels, dagje shoppen & beauty stash opruimen

Weekly vlog

Ligt het aan mij of zijn de kerstkriebels uit het niets op het toneel verschenen? Overal spot ik versiering en kerstlichtjes! We gaan een dagje shoppen in Roermond en ik ruim mijn beauty stash op.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.

Share:

4 opmerkingen

 1. Ik heb dezelfde lederen jas van All Saints als jij 😊 Alleen heb ik deze nog nooit gedragen 🤭 Ik vind de kleur totaal niet bij mij passen in het daglicht. In de winkel zelf vond ik dat toen blijkbaar wel mooi 🙂 Waarschijnlijk zal het liggen aan de winkelbelichting 🤷🤣 Wat een mooie verpakkingen van Charlotte Tilbury, Fendi en Gucci. Misschien je volledige collectie van Cucci eens laten zien 😉 De Mademoiselle Amande lipstick heb ik intussen ook 😊 Oh ja, die marineblauwe jas en enkellaarsjes zijn super mooi! Het leuke is dat je rok er niet onderuit komt. Nog eens gaan zien naar de enkelboots bij La Bottega? Zijn ze er nog in je maat? Want binnenkort is het solden. Wie weet 😊 Helaas zit ik nog niet aan de Dubay vlog, maar wel bijna! Ik ben thuis nog bezig met alle kasten binnen aan het proper maken en de kerstboom moet ook nog gezet, maar daarna kan ik weer naar heel wat vlogs kijken 😊 Alsnog mijn felicitatie voor je mama haar 65ste verjaardag! Hopelijk was het een gezellig en leuk etentje 🙂 Zet je altijd de datum op je make-up? Vanaf het moment dat je die gebruikt of vanaf je die koopt? Ik ga dat in de toekomst ook doen, want eigenlijk heb ik vaak geen idee hoe lang ik sommige oogmake-up al heb. De EL Bronze Goddess Highlighting Modern Mercury heb ik ook en ik gebruik die echt dagelijks. Zo mooi! 🥰Eigenlijk ben ik nog eens nieuwsgierig naar wat je meest geliefde make-up van dit moment is per categorie (foundation, bronzer, highlighter, ...). Ik moet zeggen dat mijn Reph kwast wel veel haren verliest. Die van jou niet? Ik zag dat je de jouwe toch niet weg deed 🙂 Zo leuk om te zien naar wat je houdt en wegdoet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, jammer wel! Want het is wel een mooi jasje en goede kwaliteit. Ik heb er verschillende kleuren van, maar je moet er dan net op vallen.
   Haha, ik houd de boots bij La Bottega in de gaten, maar nog steeds geen korting hè! Ik zal wel zien, als ze weg zijn, dan is het zo.
   Dankjewel, ze heeft haar verjaardag goed gevierd en nu gaat ze op pensioen, dus weer iets nieuws dat voor haar begint.
   Ik heb dat onlangs gedaan omdat ik niet meer goed wist hoe lang ik sommige dingen had. Daarvoor is mijn blog natuurlijk handig. Maar ja, ik ga dat dus doen voor alles, want zo kan ik het beter in de gaten houden.
   Oh zeg, ik heb echt betere ervaringen met Rephr, jammer van jouw kwast!

   Verwijderen
 2. Net als Heidi De Winter ben ik nieuwsgierig naar wat eigenlijk je favoriete make-up is momenteel. Misschien wil je eens een filmpje of artikel maken waarin je elke categorie (highlighter, blush, ...) afgaat. Enkele jaren geleden heb je al eens zo'n filmpje gemaakt en dat viel in de smaak!

  Byebye 👋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat klopt, ik herinner mij dat filmpje. Misschien iets om te maken nu in het nieuwe jaar, een best of. Moet alleen eens tijd vinden om te filmen en als de zon dan ook een beetje wil meewerken, zou dat fijn zijn :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig