23 januari 2023

Vieve Lip Dew Glossy Lip Oil

Vieve Lip Dew Glossy Lip Oil

Een glanzende lippie vandaag! Het is een lancering van beauty influencer Jamie Genevieve, die met Vieve een eigen beautylijn uit de grond stampte. De zoveelste beauty influencer brand lag niet meteen op mijn radar, maar deze Vieve Lip Dew zat vorig jaar in mijn Cult Beauty Advent Calendar en dus ging 'ie bij mij in de test!

De Vieve Lip Dew is een Glossy Lip Oil - een mix tussen een verzorgende lipolie mét een beetje extra bling. Er zijn intussen verschillende kleuren, maar deze gouden variant is de Original: een transparante basis die je lippen niet echt veel kleur geeft, maar wel laat shinen dankzij een multidimensionele finish met miljoenen ultrafijne gouden en zilverkleurige shimmertjes. De lipolie breng je aan met een vrij grote sponsapplicator, zodat je met een simpele swipe klaar bent.

Vieve Lip Dew Glossy Lip Oil
Vieve Lip Dew Glossy Lip Oil

Initieel zag ik dit trouwens als een lipgloss of een topper en legde ik de Lip Dew in mijn make-uplade. Maar aangezien ik zelden nog een gloss aanbreng bovenop mijn lipstick, belandde hij een beetje in de vergeethoek. Recent viel dan toch mijn frank: hier zit ook best wat verzorging in! De basis is namelijk een verzorgende formule met extracten van frambozen- en camelia-olie, groene thee-extract en vitamine E. Deze ingrediënten voorzien de lippen van voeding en verzachten de schrale velletjes. En als kers op de taart ruikt de Vieve Lip Dew naar vanille.

Voor mij dus niet zozeer een topper, maar gewoon een fijne lipverzorging met een kleine plus - toch als je van wat glans houdt. De hele fijne shimmers reflecteren het licht en geven de lippen op die manier een beetje een vollere look. Je voelt ze hoegenaamd niet zitten en ze hebben duidelijk een ondersteunende rol, wat in deze alleen maar als positief kan worden ervaren. Want het is echt wel de verzorgende formule die de bovenhand neemt: de Lip Dew blijft héél goed zitten - the good kind of sticky - en heeft dus ook ruim de tijd om in de dringen en mijn lippen terug wat te laten plumpen. Eén enkele dosis is prima voor ettelijke uren verzorging, want zelfs na het drinken van enkele glazen water, voel ik de verzorgende formule nog steeds op mijn lippen zitten. Niet meteen mijn keuze vlak voor het slapengaan, trouwens, want dan zou mijn kussen vol shimmer hangen, lol!

Vieve Lip Dew - 6 ml voor € 19,20 via Cult Beauty

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Ik vind een lipoil ook heel erg fijn, minder sticky dan een gloss maar toch wat schijn. Maar ik ga gewoon voor de goedkopere versies van Cattrice, die vind ik heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hèhè, absoluut ook een goede tip, denk ik dan! Ik heb er hier twee liggen op mijn bureau, dus ik kan nog even verder :D

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig