21 januari 2023

Empties! Opgemaakt januari 2023

Opgemaakt

Ik ben er ein-de-lijk toe geraakt! Ik kon niet langer wachten op de zon, dus mijn excuses voor de belichting - we make do with what we have, de winter is nog niet over in België. Dit zijn niet enkel opgemaakte producten van januari, maar ook november en december vorig jaar :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Mooie ooglook! 😉 Ik zou niet meer zonder de hydrogel eye patches kunnen. De hair gummies neem ik consequent in, maar met de Vital Proteins zou ik opnieuw moeten beginnen. Waren die staaltjes van Lancôme Absolue echt zo'n holy grail in vergelijking met de andere lijnen ervan? De Pixi glow toner gebruik ik ook graag. Als je ermee stopt merk je toch verschil na een tijdje vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die patches zijn intussen ook een vaste waarde bij mij! Gewoon zo handig en ook direct resultaat.
   Ik vond die Lancôme Absolue lijn echt wel goed... maar de prijs vind ik wel best pittig. Dus ik zal wel zien, sowieso producten om tijdens de kortingsacties te kopen!
   Ja, de Glow Tonic is zo een product dat je pas merkt wat het doet, als je het niet meer gebruikt. Dan begin ik het ook te missen!

   Verwijderen
 2. Ik vind de belichting net heel mooi. Het lijkt alsof de zon opkomt in je kamer! 😍

  Ik heb de Pixi Glow Tonic recent voor het eerst gekocht. Ik ben benieuwd naar de werking ervan.

  Daag! 👋

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig