10 januari 2023

Weekly vlog: verjaardag & Harry Potter wandeling

Weekly vlog

Twee hoogtepunten in deze vlog: ik vier mijn verjaardag dubbel en dik en daarna zetten we ons kerstverlof in met een Harry Potter Forbidden Forest wandeling :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Heb je een nieuwe lipstick van Dolche Gabbana? Bij de Casa vind je ook mooie betaalbare stoffen tafellakens en servetten. Die chocolade dame zag er echt wel fancy uit. En wat alweer een leuke cadeautjes allemaal seg! Jij wordt precies altijd goed verwend 😉 Ooh en je prachtige glitter boots. Yes, “You shine like a diamond!” Ooh neeee, op 2 januari om 7u30 in de garage zijn ... . Geloof ik graag dat Timo niet goed zo gezind was. Die van mij zou zeggen: te voet is even ver of neem de bus😅 Je weet waar je geld naartoe gaat als je naar de garage moet eh. Die van mij is in december twee keren in de garage geweest en die van Peter moet deze maand en naar de keuring. De Harry Potter Walk leek mij inderdaad wel leuk om te doen, zeker als je een extra korting kon bemachtigen. Hahaha van de fancy James Bond naar de minder fancy McDo 🤣 En heb je uiteindelijk de Ruby Manon’s nog kunnen bemachtigen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lipstick kocht ik nog in Dubai! Zo een liquid lipstick, mooie kleur!
   Die chocolade dame was echt mijn pronkstuk! En ook gewoon lekkere chocolade, haha.
   Ein-de-lijk hè, ik heb lang op die pailletjesboots gewacht :D
   Ja, in november leek dat dus wel een goed idee om dat onderhoud uit te stellen :DDD De dag zelf was het wat minder. Maar goed, we zijn daarna gaan ontbijten dus dat is in orde gekomen :-) Jammer wel van de factuur nadien, zo een onderhoud is toch altijd duurder dan je denkt ;-)
   Jaa, die wandeling was echt tof. Ik ben blij dat ik geweest ben, volgende stop is dan de Harry Potter Studios in Londen!
   Ruby Manons gevonden! In Antwerpen, maar dat zie je nog in de volgende vlog, haha.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig