15 januari 2023

Weekly vlog: roze pralines & the boots that got away

Weekly vlog

We zetten het nieuwe jaar in met een weekje verlof en genieten volop. Ik ga op jacht naar roze pralines en dan is er nog de saga van "the boots that got away", haha.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Toch de Manon Ruby nog gevonden 😋 Toch niet alleen daarvan een halve kilo gekocht zeker? 🤣 Je make-up vond ik heel mooi gedaan toen je op weg was naar Tasty Bowl. Wat een maskertje toch doet eh 😉 Jaja alweer een paar Chloé boots rijker 😉 En ze gaan de komende herfst/winter periode nog helemaal hip zijn 😉 Hopelijk heb je ze kunnen bemachtigen aan een heel mooi prijsje 😅 Eigenlijk ben je toch een beetje verslaafd aan heel wat dingen precies 🤣 Heb je de leren broek ook in de Outlet gekocht? Ik ben benieuwd ernaar 😉 Dan werd je geduld flink op de proef gesteld. 10 dagen wachten alvorens je het dream cheek palet kon gebruiken. Ik heb nog van anderen gehoord dat tegenwoordig op meerdere plaatsen de porties kleiner zijn geworden en ook nog eens duurder. Als dat maar blijft goed gaan op termijn 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de roze pralines gevonden en daarvan een klein doosje gekocht! Ik vond ze best oké :-)
   Ja, de boots waren aan korting, eigenlijk dezelfde korting als in Roermond. Dus dat was binnen de verwachtingen!
   Amai ik heb nogal mijn best moeten doen! Maar ja, die producten moeten dan perfect op foto hè :D
   Mja, ik begrijp de horeca wel, maar dit is toch een domper. Ik denk niet dat veel mensen dan extra gerechten gaan bestellen, integendeel.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig