1 januari 2023

Weekly vlog: Kerst vieren!

Weekly vlog

De kerstvlog is er! Ik moest de week nadien werken, dus het editen heeft wat meer tijd in beslag genomen, maar hopelijk vinden jullie het toch nog leuk om even mee te kijken in de onze kerstperiode. 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. Ik wil je graag een (late) gelukkige verjaardag wensen, Stamatia en ook een gelukkig en gezond 2023! Ook in het nieuwe jaar blijf ik je volgen, dus laat de reviews, vlogs en opgemaakt filmpjes maar komen! 🥳

  Lieve groeten van Saskia! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is trouwens jammer dat je je gading niet meer kan vinden in de outlet bij Reiss. Misschien heb je wel gelijk en zijn de leukste artikelen voorbehouden voor de outlet in het Verenigd Koninkrijk. Zelf vind ik het jammer dat er zo weinig verandert aan het aanbod van Tom Ford in de Cosmetics Company Store (CCS) in Maasmechelen Village. Dat is al een héle tijd zo. Ik kijk graag naar filmpjes op Youtube waar mensen in de V.S. filmen in een CCS en dan zie je dat het aanbod daar soms groter is. Bovendien zijn de kortingen er vaak veel interessanter (6 producten voor $60) en je krijgt er gratis fullsize producten bij aankoop. Tja, België is Amerika niet, hé... 🙃 De volgende keer heb je hopelijk meer geluk bij Reiss.

   De rode kerststronk in je filmpje zag er trouwens heel mooi en lekker uit! 😋

   Saskia x

   Verwijderen
  2. Dankjewel! Een heel fijn en gelukkig 2023 gewenst!
   Inderdaad, bij onze CCS is Tom Ford ook altijd uitgesloten van extra korting, wat ik dikke zever vind. Precies of die producten gaan nog terug naar de gewone winkel - de paletjes zijn daar altijd limited editions of worden niet meer gemaakt, dus ze mogen toch ietsje meer korting geven.
   De stronk was ook echt lekker, een luchtige bavarois van rode vruchten!

   Verwijderen
 2. Dan waren jullie wel vlug klaar met cadeautjes kopen 🤣 Waar heb je de lipstick Sorbet van Becca gekocht? Is mooi eh! Je hebt precies ook leuke cadeautjes gekregen met kerstmis 😉 Oh ik denk ook altijd ’s morgens dat ik meer tijd heb, maar vaak moet ik juist nog een tandje bijsteken. Die zwarte enkellaarsjes, maar ook de daim waren wel super mooi 👌 Jammer dat ze je maat niet hadden. Je moet eens op FB of Instagram kijken bij Bloemendroom in Zonhoven. Die hebben ook meestal meer specialere dingen .Dat houthakkers hemd en die blauwe cardigan waren ook super mooi voor Timo. Ik denk dat hij daar veel plezier van gaat hebben. En jij, noppes nada niente schoenen? 😉 Ik zat al op mijn puntje van mijn stoel 🤣 Die gouden servetringen en kaarshouders zijn een heel goede keuze! 👍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat is dan wel het voordeel, ja!
   Sorbet heb ik nog gekocht toen Becca bij Cult Beauty werd verkocht, ik heb ook Petal die er erg op lijkt.
   Geen zorgen, op schoenenvlak komt er in de volgende vlogs nog wat aan - ik had gewoon pech in Roermond dit keer!
   Ja, heel blij met onze tafelaankleding, gaan we lang kunnen gebruiken!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig