17 februari 2023

Clarins Hand and Nail Treatment Balm

Clarins Hand and Nail Treatment Balm

Publiciteit: gekregen persproduct van Clarins. Handcrème is al lang een vaste waarde hier in huis - er liggen verschillende tubes op strategische plaatsen zoals de keuken of mijn nachtkastje, zodat ik op elk moment mijn droge handen kan verzorgen. Ook in mijn handtas steekt standaard een kleine tube voor onderweg. 

Deze Clarins Hand and Nail Treatment Balm daarentegen is een home only verpakking, want met z'n 100 ml is 'ie niet alleen genereus, maar ook net wat te groot voor mijn handtas. Het is ook net wat meer dan een handcrème: Clarins had namelijk al een Hand and Nail Treatment Cream, en deze Balm is een trapje hoger. Een rijkere, dikkere versie met meer karitéboter, hoera!

Ik vind verzorgde handen best belangrijk - van mezelf heb ik vrij droge ledematen, dus als ik niet genoeg smeer, voelen ze niet enkel droog aan, maar zien ze er ook wat minder fris uit. Net zoals ik smeer om de huid van mijn gezicht in optimale conditie te houden, doe ik dat dus ook voor mijn handen. 

Clarins Hand and Nail Treatment Balm
Clarins Hand and Nail Treatment Balm

De Hand and Nail Treatment Balm is een romige en rijke crème die goed smeerbaar is en je handen een instant opkikker geeft. De vrij neutrale geur maakt de balsem extra toegankelijk en geeft mij een mini-spa gevoel - je weet wel, zo'n geur waar je meteen zen van wordt. Met 26% karitéboter en biologische sesamolie is het een luxueuze handverzorging die niet enkel de huid, maar ook je nagels en nagelriemen verzorgt. Witte moerbei-extract helpt tegen donkere vlekken op de handen en baobabolie versterkt de structuur van de nagels. De balsem zorgt dus voor een vrij integrale verzorging van je handen en nagels en beschermt ze nog door tegen schadelijke invloeden van buitenaf, door een goede barrière op te bouwen. 

Je ziet het op de swatch, Clarins méént het met deze Hand and Nail Treatment Balm - dit is het goede spul dat zeker in de winter van pas komt. Misschien niet de juiste handcrème om snel-snel te smeren en de deur uit te lopen, maar zeker weten eentje die je op het gemak kan inmasseren en waar ook de nagelriemen instant gevoed worden. En zo creëer je met gemak die mini-spa momentjes!

Clarins Hand and Nail Treatment Balm - 100 ml voor € 25,25 (€ 22,73 Club Clarins)

Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Wat leuk dat je deze mocht ontvangen 😉 Zou je hem zelf opnieuw kopen? Precies wel goed spul. Ik ga deze toevoegen aan mijn lijstje. Bij een nieuwe aankoop gaat deze misschien wel mee 😘

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is echt goed hoor! En je hebt weinig nodig dus ik ga hier héél lang mee doen. Geen verpakking voor in de handtas, wel, dus ik heb hem hier aan mijn bureau gezet.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig