11 februari 2023

InstaLoves: januari 2023


Met enige vertraging, dankzij de griep, maar hier zijn ze: de InstaLoves van januari! Wát een jaar, euhm... maand :-) Januari lijkt altijd zo lang te duren en het slechte weer maakte de winterdip alleen maar harder te verduren. Tóch een (letterlijk) lichtpuntje: de dagen worden stilaan langer, hoera!


We begonnen het nieuwe jaar zoals we in het oude jaar geëindigd waren: met eten! Traditie op nieuwjaar is dat we Chinees gaan eten en nadien snijden we de Vasilopita (de Griekse nieuwjaarskoek) aan bij mijn ouders. In de koek zit een munt verstopt en de winnaar mag zich een gans jaar tot de gelukkige prijzen. Dit jaar ging de geluksmunt naar Tigra!


Een beetje magie kan geen kwaad in het nieuwe jaar - ik scoorde tickets met korting voor de Harry Potter-wandeling in Brussel en dat was erg leuk. Je kon op eigen tempo door het bos wandelen en af en toe waren er dan meer interactieve stukjes die de beleving helemaal af maakten. Ook genoeg te eten en drinken, trouwens, ik proefde van het befaamde Butter Beer en dat bleek dus vloeibare toffee te zijn :-D Het lijkt me super om ook eens naar de Harry Potter Studios in Londen te gaan, dat is iets voor op de bucket list!


Mijn meest opvallende maskertje is toch wel deze van Estée Lauder. Superfijn en tjokvol het Advanced Night Repair Serum, voor mij meteen favoriet. Jammer genoeg maken ze hem niet meer, dus mocht je hem nog in de outlet spotten, weet dan dat je goud in je handen hebt. 


Ah yes, de sneeuw... In de nasleep ervan begon het te vriezen en lag de kasseistrook aan de parking bij mij op het werk er spekglad bij. Strooien, daar hadden ze nog nooit van gehoord en dus vloog ik om 7 uur 's morgens met mijn twee benen de lucht in. Enkele blauwe plekken en een bloedende hand rijker, begon ik aan mijn werkdag, lol. Het had allemaal veel erger kunnen zijn, natuurlijk... gelukkig is mij erger bespaard!


I do love me some chocolate! Voor mijn verjaardag kocht ik bij Boon een mini van deze dame in kerstjurk, maar nu staat ze er terug met valentijnsdecoratie. Zo mooi gedaan! Daarna ging ik op jacht naar dé roze Manon van Leonidas, een limited edition van de klassieke witte praline. In Hasselt had ik nog geen geluk, maar een dag later in Antwerpen was het jackpot!


Terug aan de snacktest! Ik vond deze bij zo'n Amerikaanse candy shop en dat was een voltreffer. Voor mij was er wel eerder een barbecuesmaakje aan dan sweet chilli, maar dat kon de pret niet bederven. Het was in elk geval veel beter dan wat er op de achtergrond speelde... Ik ben megafan van de originele Matilda-film en die nieuwe versie op Netflix was het niet, hoor. Van sommige dingen moeten ze gewoon afblijven, en al helemaal geen musical van maken. De originele Matilda staat ook op Netflix, mocht je die nog niet gezien hebben, zeker een aanrader!


Oooh, deze pastrami sandwich is zooo goed! Place to be: Bokertov in Antwerpen. Het was er druk op de middag, maar we kregen nog een plekje aan de toog, en dat was nog best comfortabel. Ik had het er in elk geval graag voor over!


Nooit genoeg plissérokken! Mijn laatste nieuwe aanwinst bestelde ik op de Franse site van Anthropologie - want ja, zo'n rozige kleurtje, dat had ik nog niet, hèhè.


Laat mij los in de afdeling koeken en ik kom buiten met gevulde kattentongen. Ze zijn gelukkig apart verpakt, zodat je niet riskeert het ganse pak op te eten, haha!


Ik liet het in december al vallen, maar nu was het zover: onze kienavond! We gingen kienen voor het goede doel, maar onze kaarten bleken geen voltreffers, want we hebben geen enkele keer 'kien!' mogen roepen. Jammer, maar dat mocht de pret niet bederven, het was gewoon leuk om nog eens te doen en we hebben het vooral erg gezellig gehad. Grappig om te zien hoe bedreven iedereen was en geconcentreerd naar zijn kaarten zat te kijken. 


Een stukje Parijs in hartje Hasselt! Ik sta altijd paraat om nieuwe adresjes te testen en Les Mecs is bij deze goedgekeurd. We namen enkele gerechtjes van de lunchkaart en waanden ons even terug in een lokale Franse bistro. Grappig, want tijdens ons bezoek aan Parijs hebben we allesbehalve Frans gegeten :D Maar kijk, voor alles een eerste keer! Het dessert hebben we wijselijk gedeeld - we hadden ons verwacht aan een bord vol kleine profiterolletjes, maar we kregen een giga profiterole met ijs en chocoladesaus, yum!


Tigra is de winter ook moe, ik kan het ze niet eens kwalijk nemen :D


Maar er is beterschap in aantocht, ik sluit dit overzichtje af met het streepje zon waar ik zo blij van werd. Meer van dit!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Nou kijk nou, dat mooie sneeuwdekje in jullie tuin en dan nog sneeuw en zon samen... oh wat zou ik dit graag 1 keer willen in de winter, maar helaas hier niks. Maar gladheid is natuurlijk helemaal niks, stom zeg niet strooien! Tigra loves your Uggs :-D <3
  Kienen is leuk... al is het voor mij ook al weer jaren geleden.
  Wat een heerlijke foodfoto's zie ik weer voorbij komen, I Love profiterole! Jullie bezoeken echt leuke eettentjes!
  Ja toch ook wel weer heerlijk dat we weer richting het voorjaar gaan, dat lente zonnetje voelen en al die mooie bloesems overal... duurt niet lang meer ;-)
  Fijn weekend nog!

  Ps: ik heb de oogschaduwprimer van Mac nog niet gekocht hoor. Nu twijfel ik weer. Ik ben veel reviews aan het bekijken, Nars, Hourglass, Milani, Mac etc... maar ik lees toch ook veel minder positieve reviews. Dus ja, het wordt tijd dat de TUBE van Too Faced weer terug komt!!! Ik denk dat we de enige zijn die 'klagen', ik hoor er verder niemand over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was idyllisch van achter het raam, maar buiten was het glad :D
   Ik kijk al uit naar de lente, het begint te kriebelen! Ik heb zelfs al aan de lentekuis gedacht, haha.
   Ooh, we zijn zeker niet de enige die klagen! Ik was eens gaan kijken op de US Sephora site en bij de reviews klagen mensen steen en been dat de oude tube perfect was en wat een monstrositeit deze nieuwe verpakking is! Dus hopelijk krijgt het toch wat weerklank bij Too Faced.

   Verwijderen
  2. Jaaa lentekuis, ik heb daar ook zin in, heerlijk! Hoe eerder hoe beter, dan kunnen we nog meer van de lente genieten!
   Oh dat wist ik niet van de reviews daar... laten we het hopen ja!

   Verwijderen
 2. Ik vind de profiterole er zo lekker uitzien en het bord waar hij op ligt is zo mooi! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij was ook superlekker! Echt een goed dessert om te delen :-)

   Verwijderen
 3. De laatste keer waren er geen ANR maskers in de Outlet. Heb jij er intussen nog gevonden in de Outlet? Ik begrijp echt niet waarom ze soms stoppen met dingen te maken als die goed zijn?! Ik zal je maar niet vragen zeker wat die chocolade dame met jurk gekost heeft bij Boon? 🙉 Die broodjes zagen er zo smakelijk uit! En dan die profiterole met ijs en chocoladesaus! Wat mij betreft mag het toch wat meer dan een streepje zon zijn 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik teer nog op mijn laatste drie! Niet te begrijpen soms waarom ze producten uit de handel halen. Zeker als ze goed werken.... Als ik ze nog eens zou vinden in de outlet, neem ik er zeker weten terug mee!
   Haha, het viel goed mee hoor! We hebben er allemaal van kunnen smikkelen en het was erg mooi op tafel.
   Ik wil ook meer zon, ik ben er klaar voor!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig