13 april 2023

Weekly vlog: hanami, dagje Brugge & nieuwe oogschaduwprimer

Weekly vlog

Een dubbele portie hanami, want we gaan maar liefst twee keer naar de Japanse Tuin! We trekken ook een dag naar Brugge ennn dan vond ik een nieuwe, veelbelovende oogschaduwprimer, hoera!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. OHW vertel vertel!!...hoe bevalt de nieuwe oogschaduw primer van Hourglass? Ik sta op het punt om 'm in mijn mandje te gooien! Vermijden als de pest aahaha zeg dat inderdaad! Love affair helemaal over zonder de tube. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden waarom ze dat zo hebben veranderd. Ze zullen het wel merken......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is superzacht, fluweel en heel fijn om uit te smeren! Geen droge restjes en mijn oogleden waren terug happy. Het voelde terug heel vertrouwd, dus dit is een veel fijnere formule. Ik ga nog een beetje meer moeten testen voor ik een echte review schrijf, maar ik voelde meteen een vorm van tevredenheid en vertrouwdheid, dus ik denk dat dit wel een blijvertje is.

   Verwijderen
  2. Oh wat fijn om te horen! Ik ga deze dan ook maar bestellen, hopelijk werkt die voor mij ook goed. Ik had eerder een positieve review van Hourglass gelezen op een beautyblog van een moeder & dochter, toen zei de dochter dat haar moeder die van MAC nog beter vond en die review was super postitief (zelfs na een lange vliegreis zat de oogschaduw er nog perfect op) dus ik die van MAC gekocht maar na een paar uur weinig meer te zien van mijn MAC oogschaduw, dus ja misschien ligt het ook aan welke oogschaduw je gebruikt maar voor mij werkte die niet.
   Super bedankt voor je snelle reactie! En ik hou je op de hoogte!

   Verwijderen
 2. Zo...ik heb net eindelijk de volledige vlog kunnen bekijken. Vorige keer moest ik even vliegensvlug naar de 'oogschaduw primer'. Ik heb die van Hourglass besteld, vandaag binnen gekregen en morgen uitproberen? :D
  Ik vind het weer een super gezellige vlog? Zo mooi he al die bloesems, ik geniet er altijd van en zo jammer dat het maar een paar dagen mooi in bloei staat. De mooiste periode vindt ik het.
  Brugge vond ik ook heel mooi, gezellig stadje. Oh dat broodje wat je hebt gemaakt moet ik ook uitproberen, ziet er super lekker uit! Ik ga zowiezo uit eten nu want ik heb trek gekregen van al dat lekkers altijd weer in je videos,heerlijk!
  Die pumps waren super mooi en stonden je perfect! ;-)
  En nogmaals voor jullie, Vrolijk Pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik hoop dat hij je bevalt!
   Van mij mag het bloesemseizoen ook véél langer duren, het is zo mooi en ik heb er precies niet genoeg van kunnen genieten deze keer.
   We willen zeker nog eens terug naar Brugge, hopelijk dan een beetje zonniger en dan komt er zeker een terrasje van.
   Die pumps waren prach-tig! Ik was wel zo sensibel om ze terug te leggen, haha. Ik heb al heel wat mooie schoenen en de ruimte in mijn kasten is nu eenmaal kostbaar :D
   Dankjewel, het is een grijze Pasen voor ons, maar ik heb wel al paaschocolade gekregen vandaag, dus dat maakt het wel goed, haha.

   Verwijderen
 3. Weer of geen weer... chocolade paaseitjes maken altijd alles goed!;)
  Ja dit jaar heb ik ook minder kunnen genieten van de bloesems, het duurde allemaal korter door het weer, regen, wind en de kleuren waren anders doordat er geen zonnetje te zien was in die normaal zo prachtige periode, zo jammer!

  Nou Stamatia, je gaat me voor gek verklaren🙈... ik heb vandaag de Too Faced shadow insurance weer besteld bij Douglas (20% korting nu) Ja ik weet, dit verhaal is om te lachen geworden!...eerst geen Too Faced meer, dan die van MAC gekocht, daarna Hourglass...
  Nou gisteren en vandaag heb ik die eyeprimer van Hourglass uitgeprobeerd, ik mis gewoon de substantie die de Too Faced in het begin heeft. Bij mij werken de andere gewoon niet, voelt te droog/mat aan op mijn oogleden waardoor het lijkt dat de oogschaduw daardoor niet goed pakt en zeker niet zo lang blijft zitten dan bij de Too Faced. Dus ja, dan maar een kortere tijd met die rotverpakking doen. Ik durfde je dit bijna niet te vertellen ahahah 🙈
  Bevalt die van Hourglass jou wel goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh hahaha! Gewoon doen waar je je het beste bij voelt en als dat Too Faced is, is dat zo :-) Ik vind die van Hourglass wel prettig werken, dus voor mij was dat wel een goede aankoop. Zo zie je maar, hoe producten onderling toch anders werken voor verschillende mensen!

   Verwijderen
  2. Ja inderdaad, sommige producten werken voor iedereen toch weer anders. Maar ik ben blij voor jou dat je een goede vervanger hebt gevonden... zo in ene keer, super!:-)

   Verwijderen
 4. Ik ben blij dat ik nog 2 ongeopende tubetjes van de oogschaduwbasis van Too Faced in voorraad heb, want in hoor hier negatieve verhalen over de nieuwe verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh lucky you, daar ga je zeker nog 2 jaar mee vooruit komen! En hopelijk is dan ondertussen de tube weer terug gekomen :)

   Verwijderen
  2. Die moet je inderdaad met veel liefde gebruiken! Die tubetjes zijn nu goud waard :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig