4 april 2023

InstaLoves: maart 2023


Euhm ja, ik heb in maart dan veel gezaagd over het weer, hè. Ik was het gewoon zóóó beu! De schaarse zonnige momentjes werden dan ook echt gekoesterd. 


Ook aan mijn happy place, trouwens. Mijn set-up ziet er een beetje anders uit, ik heb eindelijk een ander spiegeltje gevonden! Deze is van Anthropologie en hij werd netjes ingepast thuis geleverd. Hij is een beetje kleiner dan mijn vorige model, dus ik zou eigenlijk nog een soort van stand of statiefje moeten vinden om hem nog net wat hoger te krijgen. Ik houd jullie op de hoogte als ik wat moois vind!


Goed ingepakt (want: koud!) naar de stad. Een goede croque voor de lunch, meer moet dat niet zijn.


Ennnn: voor het eerst weer een drankje op het terras! Het was koud en bewolkt, maar het bleef droog dus wij namen het ervan, haha. 


Sporten op zaterdag, wie had dat gedacht?! Ik alleszins niet, haha! Maar bon, ik probeer toch enkele keren per week mijn lijf te doen bewegen en dat lukt niet altijd op een werkdag. Dan maar in het weekend! Ik voel me voor en tijdens de workout niet bijzonder happy, maar nadien ben ik wel altijd blij dat ik het werk heb verzet. 


Nog een zalig adresje: Osteria Moretti. Wij liepen er binnen zonder reservatie en hadden gewoon enorm veel geluk dat we nog twee stoelen aan de bar kregen. Verse pasta met een berg parmezaan, ik was gelukkig :D


Altijd leuk om te lezen welke de lichtpuntjes van Kim zijn. Het doet mij ook wel eens stilstaan bij mijn eigen leuke momentjes van elke dag. We zijn beiden fan van Dertigers, al is het even wennen met de nieuwe cast. Die voelen nog meer aan als eind twintigers, maar op zich is het ontspannend om te kijken. Eerst keken we braafjes aflevering per aflevering, maar aangezien het volledige seizoen op de VRTMax app staat, was het slechts een kwestie van tijd voor we door het hele eerste seizoen zaten, haha. Uit de poll bleek trouwens dat jullie zowat 50/50 zijn: de helft kijkt ook naar Dertigers, de andere helft weet niet waar ik het over heb :-D


Fancy beauty levering! Ik bestelde voor het eerst wat Hermès beauty en het werd supergoed ingepakt geleverd. De doosjes werden met een elastiek bij elkaar gehouden om te voorkomen dat ze zouden beginnen schuiven - nou, dan weet je meteen waar je voor betaalt! De review komt er de komende weken aan, maar voor een sneak peek kan je deze vlog al bekijken :-)


Mijn vriendin was jarig en wij mochten mee gaan brunchen, jeej! Het was superlekker en vooral ook gezellig, én ze was ook erg blij met haar verjaardagscadeautje. Win-win!


Altijd hetzelfde met die thuiswerkcollega's van tegenwoordig :-D Ze kunnen zich niet aan de agenda houden, en verwachten instant gratificiatie, lol. Gelukkig kan ze af en toe ook gewoon erg lief zijn :D


Een avondje thuis met sushi, daar kan je mij erg blij mee maken! Favoriete schotel is deze Best Special Roll van Oishii, ideaal voor takeout én voor een restjeslunch de dag nadien.


Inspiratie voor Pasen! De tafels bij Balo zijn altijd mooi gedekt, en dus keek ik mijn ogen uit. Het is ook een beetje de intro voor lente, dus jeeej! Ik vond de konijnenkaarsen erg leuk om naar te kijken, maar daar is het bij gebleven, haha! Fijne Goede Week en een vrolijk Pasen - ik moet nog een weekje extra wachten op het Grieks Pasen, maar dat is meestal voordelig op vlak van paaschocolade (lees: in de uitverkoop, haha).

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuk om de Instaloves weer voorbij te zien komen, mooie foto's maak je ook altijd. En weer zien al die foodfoto's er zo heerlijk uit, ik krijg gelijk trek ;-)
  Ik heb ook heerlijk weer op het terras gezeten met deze mooie zonnige dagen, dat was genieten na die wekenlange bewolking, eindelijk!
  Heb je ondertussen al de kersenbloesems kunnen bewonderen?
  Oh wat een leuk setje zo om te zien in de badkamer met de nieuwe spiegel, staat heel mooi!
  Schattige Tigra ook altijd!
  Voor jullie ook hele fijne Paasdagen, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eindelijk een beetje zon, heerlijk hè! We zijn intussen bij de Japanse Tuin geweest, het was die dag wel vrij bewolkt. Misschien dit weekend een tweede kans :-) Maar sowieso erg leuk om te zien, ik kan daar echt van genieten!
   Dankjewel, lang (echt lang) gezocht naar een nieuwe spiegel voor mijn make-up. Vaak is dat zo een standaard spiegeltje en ik wilde echt eens iets anders. Dus deze viel mij meteen op!
   Een heel vrolijk Pasen, laat de paaseitjes smaken :-)

   Verwijderen
 2. Leuk overzicht! Ik bleef alweer hangen bij de Hermès beauty en de kaarsen van Loewe. Die laatste toch even gecheckt op prijs: het blijft bij kijken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merciekes! Ik wil het bijna niet toegeven, maar die Hermès beauty is echt heel goed. En die kaarsen vond ik vooral tof om naar te kijken, heb niet eens naar de prijs gekeken omdat ik het al doorhad, hahaha! Maaaar: misschien wel interessant om met korting te scoren na Pasen?

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig